[Adana - MT]

Kardeş iyi güzelde benim motorum karlı yolda gitmezki, fazarr muzo motorunu bana emanet verirmi acaba :silent:
kim tutar beni bende bu geziye varım.hatta artık bu tip gezileri yapmak faydalı olur kanağatindeyim.virajlı yollar,dağ manzarası.bozuk yol,çamur.hiç olmazsa motosiklet kullanma zevkini geliştirelim ne öyle otoban,motoban:queen::queen::queen:yeter artık şu kıl çadırı güzerğahı hep adaşımın dediğimi olacak:queen::queen:tabiki adaşım anlarsın sen onuuuuu....tamamen duygusal:bounce::bounce:bu geziye gitmeseydim memnuniyetle verirdimmmm:cat::cat:ama neyapim dükkan senin:rendeer:

karlı bölgeye kadar gitmek zorunda değiliz,saimbeyli'de yol bilgisi alır,gidilip-gidilmeyeceği hakkında genel fikirleri alırız.

-fazer muzo motorunu sana verir de sen o motorun üzerinde emanet durursun.:queen:
-ayrıca XT 660,muzaffer'in de eline geçmiyor ki.:queen:

muzoyu boşver zaten onun parası yok pardon cüzdanı yok demek stemiştim :mrgreen:

kim tutar beni bende bu geziye varım.hatta artık bu tip gezileri yapmak faydalı olur kanağatindeyim.virajlı yollar,dağ manzarası.bozuk yol,çamur.hiç olmazsa motosiklet kullanma zevkini geliştirelim ne öyle otoban,motoban:queen::queen::queen:yeter artık şu kıl çadırı güzerğahı hep adaşımın dediğimi olacak:queen::queen:tabiki adaşım anlarsın sen onuuuuu....tamamen duygusal:bounce::bounce:bu geziye gitmeseydim memnuniyetle verirdimmmm:cat::cat:ama neyapim dükkan senin:rendeer:

sen burdamıydın yaw :silent: :p

Son düzenleme:
hafta sonu gezi var mı acaba...?
adana ankara arası artık git gel yaptığım için gezilere katılmak isterim...

Selam Cumartesi ve Pazartesi 2 kere K.Maraş'a gittim. Helikopter kazasında ölenlerin otopsileri için. O nedenle siteye giremedim. Yarın toplantıya geleceğim. Haftasonu gezi olursa ben ve Hülya geliyoruz. Bu arada 30 dk. önce Adli Tıp'ın yan sokağında Yamaha FJR 1300 gördüm. Sahibini bulamadım ama motora şöyle bi baktım. Kullanımını bimlemem ama görünüş itibarıyla o ne güzel motor be hocalar. İçim gitti...

Güncelleme

1-muzaffer1968 ve eşi,
2-bora ve ?
3-haluk ve eşi
4-mustafa abi ve ?
5-turgay abi ve ?
6-çelik gürsel ve ?
7-Gökhan Hocam ve eşi
8-Fazerr muzaffer ve oğlu
9-??
10-???

Son düzenleme:
Selam Cumartesi ve Pazartesi 2 kere K.Maraş'a gittim. Helikopter kazasında ölenlerin otopsileri için. O nedenle siteye giremedim. Yarın toplantıya geleceğim. Haftasonu gezi olursa ben ve Hülya geliyoruz. Bu arada 30 dk. önce Adli Tıp'ın yan sokağında Yamaha FJR 1300 gördüm. Sahibini bulamadım ama motora şöyle bi baktım. Kullanımını bimlemem ama görünüş itibarıyla o ne güzel motor be hocalar. İçim gitti...

hocam merhaba fjr 1300 bence tam sana göre o motorlarda istersen el ile vites değiştirebiliyorsun f1 vites kutusu var bilgin olsun selamlar

http://www.earlyriders.net/yamaha-fjr-1300-as-otomatik-t552.html

buradanda bakabilirsin abi

Güncelleme

1-muzaffer1968 ve eşi,
2-bora ve ?
3-haluk ve eşi
4-mustafa abi ve ?
5-turgay abi ve ?
6-çelik gürsel ve ?
7-Gökhan Hocam ve eşi
9-Fuat ve eşi
10-?
11-?
12-??
13-???

Güncelleme

1-muzaffer1968 ve eşi,
2-bora ve ?
3-haluk ve eşi
4-mustafa abi ve ?
5-turgay abi ve ?
6-çelik gürsel ve ?
7-Gökhan Hocam ve eşi
9-Fuat ve eşi
10-?
11-?
12-??
13-???

merhabalar gezi hangi gün acaba, ve ne tarafa doğru, bende gelmek isterim,
nerde nasıl buluşuluyor...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,en son 24,02,2008'de gittiğimiz ADANA-SAİMBEYLİ gezisi ile ilgili link :http://www.motosiklet.net/forum/gez...na-mt]-24-02-2008-kozan-saimbeyli-gezisi.html
eğer arzu ederseniz linkteki gibi sabah KOZAN'da ciğer yiyip yola devam edebiliriz.eğer vakitli çıkarsak OBRUK ŞELALESİ'ni de görebiliriz(görmeyenler için).ama ADANA'dan erken çıkmak şartıyla!

merhabalar gezi hangi gün acaba, ve ne tarafa doğru, bende gelmek isterim,
nerde nasıl buluşuluyor...

gezimiz pazar günü ama,eğer hava müsait olursa gidilecek.buluşma saati konusunda arkadaşlar eğer:
-kozanda sabah ciğer yemek istiyorlarsa,
-obruk şelalesine gidilecekse,erken çıkmak gerekir.

ARKADAŞLAR BU İKİ KONUDA LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ,BAZI ŞEYLER DAHA BELİRLEYİCİ OLACAK.

gezimiz pazar günü ama,eğer hava müsait olursa gidilecek.buluşma saati konusunda arkadaşlar eğer:

ARKADAŞLAR BU İKİ KONUDA LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ,BAZI ŞEYLER DAHA BELİRLEYİCİ OLACAK.

Bence ciğer yiyelim, şelale içinde Kozanda karar verelim :cat:

ne yağmış be ahmet değişemedi bir türlü. görende litrelerce bişi sanacak topu topu 1.2 litredir.

bencede ciğer yiyelim. sonrada ilerisini orada konuşıruz.

sabah 8 yola çıkış olsun.

Son düzenleme:

obruk şelalesine gidelim.ne bu kardeşim ZAFER den eser kaldı herhalde hepinize ciğerim,miğerim.:bounce:ben ciğer yemem kardeşim okadar:queen::queen:şellalenin orda balık yiyelim:cat:

Gardaş, geliyonmu :silent:
ben yokum :pale: .etiyopyadan misafirim geldi onları gezdireceğim adanada :)

gökhan o makina saat 14:30 civarı önümde gidiyordu.daha sonra ben ayrıldım, ben buradayım diyen arkasında çantası olan 01 olaka bir makinaydı.doğrumu:silent:

yarınki toplantı için ademin ora diyorum ben :).ne dersiniz yaz gelmedimi :silent:, biraz hava alalım
ne dersiniz :silent:

Son düzenleme:
google earth den hesapladım obruk şelalesine kadar 144 km yani toplamda 300 km yol yapar. fekeden 35 km sonra şelale var.

buda resmi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar