Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
oguz çatal, wert_35, tr.davutak, eczemre, aguila, absolit
oguz çatal, wert_35, tr.davutak, eczemre, aguila, absolit
kardeşim .... maddi manevi yanındayız ..... gezi işi kolay her şekilde hallolur sen canını sıkma...... :cat:
sen ....kasaya geçersen ...ben n iş yapacam bu sefer ben işsiz kalırım...garsonluk dersen yol parasını baban dan almak zorun da kalırsın :cherry:
kafam bozuldu yarın bi cv hazırlayıp bütün serbest bölgeye her fabrikaya bi kopya bırakıcam almıyoz diyenlere zorla vercem belki bişeyler çıkar:queen:
HADİ HAYIRLISI KARDEŞİM VALLA BİRAZ ZOR BU ZAMANDA AMA SEN YİNEDE UMUDUNU KIRMAale:
ale:
ale:
ale:
kardeşim nerelerdesin sen görüşemiyoruz ......![]()
yaa cidden nerdesin özlettin kendini?

haklısınız walla, ilk fırsatta şık bir toplantı yapıp görüşürüz :cat:
havalarda cillop "durmak yok gaza devam" deyip yepyeni gezilere birlikte gaz açarız artık.
İş güç baya yoğun bi dönem geçiriyom kafa bi milyon çalışıyom, bu pazar da saat 15:00den sonra müsait olabildim ama size yetişmek için geç olmuştu bende yaptığım bir keşif gezisinde hayvanlar ile karşılaştım, kalp kalbe karşıymış herkesin kısmeti hayvanlar aleminden yana açıkmış bu pazar :cherry:
![]()
kardeşim sen sınırları aşmışsın.burası apaçi topraklarımı yine çok güzel bir görüntü yakalamışsın her zamanki gibi:cat::cat::cat:
kardeşimiz ilerki gezi planlarımızdan kazak köyüne gitmiş herhalde bizsiz vayyyy