Benzin ve Motorin'e ZAM

Moderatör
ee ben bugün yola çıkacaktım, 17 litrelik depomu dolduracaktım.. Ne zaman uzun yola çıkacak olsam zam geliyor. Korkmayın MT, sırf sizler için çıkmayacağım artık yola falan :p Dünyanın en pahalı internetine girip, dünyanın en pahalı benzin haberini okuduğum için Ülkem ile gurur duyuyorum..

normal alışırız iki gün sonra 5 tl olsa ne olacakki :silent: hal ortada :pr:

Desene seçim günü çaktırmadan aradan cıkardılar zammı ulan bu kadar olurr yaa secım oncesı nıye zam yapmadılar...SU yerel seçimler bitsin sız o zaman goreceksınız zamları durun daha bu baslangıc :) Durmak yok Geçirmeye Devam!!

daha başkanlık şeçimlerine var. o zamana kadar 1 indiriler 3 çıkarırlar böylece herkez rahat eder. Motora lpğ taktırın diyecem ama yarın ona da zam yapmalarından korkuyorum.

Son düzenleme:
Daha yeni motor aldım. Daha az binmek zorunda kalacağım bunlar yüzünden:salut:

Eee türkiyenin hali bu zaten ne zaman ucuz oldu ki bu benzinin fiyatı bide bu türkiyede bi yerde petrol bulmuşlardı şimdi aklımda değil yerin ismi doğudaydı galiba neyse yani artık şu üretime kullanılır vaziyete geçsede artık koparsak iplerimizi yabancı ülkelerden paramız içerde kalsa zaten tek umudum o :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3,5 atmak istiyoruz 3 ,1 iyi değil:queen:

Eee türkiyenin hali bu zaten ne zaman ucuz oldu ki bu benzinin fiyatı bide bu türkiyede bi yerde petrol bulmuşlardı şimdi aklımda değil yerin ismi doğudaydı galiba neyse yani artık şu üretime kullanılır vaziyete geçsede artık koparsak iplerimizi yabancı ülkelerden paramız içerde kalsa zaten tek umudum o :pale:

merak etme ülkede çıkan petrol yine bizim olmıcak çünkü onuda özelleştirdiler çıkan petrol abd şirketlerince ülkesine postalanacak çünkü onlar araştırıp çıkarıolar zannediomusunz ki biz çıkarıyoruz ooo

yahu benzinin rafineyi çıkış fiyatı yaklaşık 1 ytl civarı.. bize satış fiyatı 3 ytl.. yani biz şimdi %200 vergi mi vermiş oluyoruz devlete? benm anlamadıgım olay geçenlerdeki krizden dolayı akaryakıtın maliyeti yarıya düşmüştü fiyatı yatıya düşürmediler.. ama zama gelince periyodik olarak haftada bir zam geliyor.. anlamadım bu ülkeyi? nereye gidiyoruz?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hah işte bunun olacağı belliydi, ÖTV indirimine hede hüde diyenler şimdi konuşabilir, 10000 kişiye indirim, zararı bütün bir millete bindirim oldu.

Devamı da gelir, hadi geçmiş olsun.:pale:

herkes arabalarını aldı şimdi arka arkaya zamlar başlar gene taki OTV farkı kapatılana kadar lanet olsun.

merak etme ülkede çıkan petrol yine bizim olmıcak çünkü onuda özelleştirdiler çıkan petrol abd şirketlerince ülkesine postalanacak çünkü onlar araştırıp çıkarıolar zannediomusunz ki biz çıkarıyoruz ooo

bizim türklerdende petrolu bulan oldu ama arazinin 10m altı amerikalılara ait varmı böyle saçmalık yüzeyi kullanıyoruz ama alt kısımı kullanamıyoruz ....

yahu benzinin rafineyi çıkış fiyatı yaklaşık 1 ytl civarı.. bize satış fiyatı 3 ytl.. yani biz şimdi %200 vergi mi vermiş oluyoruz devlete? benm anlamadıgım olay geçenlerdeki krizden dolayı akaryakıtın maliyeti yarıya düşmüştü fiyatı yatıya düşürmediler.. ama zama gelince periyodik olarak haftada bir zam geliyor.. anlamadım bu ülkeyi? nereye gidiyoruz?

1tl'den bile az rafinerisi %200 vergi ödediğimiz bir gerçek ama bu yeni olan birşey değil senelerdir bu şekilde maalesefki..

Hah işte bunun olacağı belliydi, ÖTV indirimine hede hüde diyenler şimdi konuşabilir, 10000 kişiye indirim, zararı bütün bir millete bindirim oldu.

Devamı da gelir, hadi geçmiş olsun.:pale:

en sonunda milet benzin alamayacak konuma gelicek görücem o zaman benzinin neresinden vergi alabilecek olucaklar
hoşo zamana petrol kalırmı o da başka bi konu akıllılıkta yapıyorlar son zamanları ver zamı ver zamı....
nereye kadar

Benzın Fıyatı Ne Olursa Olsun Alırım Akp Yı Basa Getırenler Dusunsun Onlar Yuzunden Bu Fıyat Oldu Petrolun Varılı 50 Dolardan Dusuk Gemılere 1 Lıradan Mazot Verıyolar Bıze 3 Lıradan Verıolar

OTV yi basimiza salan hukumete tessekurler.

ÖTV uygulaması 2002 mart ayında(akp öncesi) hayata geçirildi.Sadece 1 yıllığına uygulanacağı ve daha sonra kaldırılacağı söyleniyordu.Tabi başa akp geçince kaldırılmadı ve 8 senedir uygulanıyor.Zamanlarında ötv'nin kapsama alanıda genişletildi.O da cabası

Benzinin varili 48 usd.Yani litresi 48 kuruşa geliyor.Bu da demek oluyorki.Yaklaşık %400 vergi ödüyoruz.(Taşıma,satış karları falan çıkarılınca).

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayıp ya arabıstanda benzın sudan ucuz.
3 liraya benzin mi olur yaaa_??Litresi 10 TL olsun,binen binmeyen belli olsun...
Madem benzıne zam yapıyorsunuz asgarı ucret neden yerınde devamlı kalıyor_? Ama kendılerıne zam yapacaklarında kepçeyle, emeklı olacaklarında da super emeklı, hemde bızım sırtımızdan gecınıyorlar .
Danımarkada mıllet ayaklanıyor, ulkedekı ınsanlar vatanları ıcın VERGİLER YÜKSELSIN DIYE, bızım ulkemızde ıse ayaklanmaya gerek yok mıllette yavaş yavaş (gecırıyorlar) tum suc bızlerde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar