tavsiye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞLAR SONUNDA KARAR VERDİM GİBİ BİRSEY BU MOTORU ALAYIMMMI KANUNİ FREEDOM 200S

ARKADAŞLAR SONUNDA KARAR VERDİM GİBİ BİRSEY BU MOTORU ALAYIMMMI KANUNİ FREEDOM 200S

freedom fena makina degil ama rahatta degil racerin grenajsızı piyasasıda hiç yok tutmadı kanuni alacaksan enduro200 al daha yaygın kullanım alanın olur dahada sağlam ilerde satmaz saklarsın büyük makina alsanda o bi kenarda durur kros niyetine kullanırsın onuda

mz fiyat olarak uygun fakat 2 zamanlı oldugu için biraz agrasif bir makine ilk motosiklet için zorlıyabilir arkadaşı

bir hatun olarak mz den anlamana şaşırdım kullandın sanırım daha önce kuyucadısı evet agresif makina dediğin gibi

Haa 600f haa mz aynı ikiside mermi maşallah boş anında .....

bu yorumları duydukça gidip bi mz bulasım geliyor :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600f le mz i bir tutuyosunuz ya ne diim ben size ki artık güliim bari :)

cbf 150 ybr 125 cg125 yada apache al derim ;) düşerim dersen koruma demirlerini taktırırsın bişeycik olmaz motoruna ama öneml olan sensin bunuda sakın unutma korumallarını ihmal etme !!!

bir hatun olarak mz den anlamana şaşırdım kullandın sanırım daha önce kuyucadısı evet agresif makina dediğin gibi

bir hatun olarak hiç bir motosiklet konusunda uzman değilim kendimce bili sahibiyim sadece... mz kullanmadım ama çok uzun dönem artcısı oldum sergeant

bir hatun olarak hiç bir motosiklet konusunda uzman değilim kendimce bili sahibiyim sadece... mz kullanmadım ama çok uzun dönem artcısı oldum sergeant

biliyorum çağla

bi insan Türk olmasın herşeyi yapabilir yakında şu muhabbetleri duyarsanız şaşırmayın benim mz 301 le hayabusayı tokatladım filam

kullanmayı bilirsen hertürlü motorla her türlü motoru tokatlarsın bu ortam şartlarına göre değişir. sıkışık trafikte bwste tokatlar hayabusayı. 301 dediğin motor kalkışta her türlü motorla kapışır evet. daha once kullanmadıysan seriliği konusunda pek fikir sahibi olman mümkün degil emin ol.:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar