tavsiye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SLM ARKADAŞLAR TAKSİTLE MOTORSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VİTESLİ MOTOR HİC KULLANMADIM ALSAM BECERİRMİYİM BİLEMİYORUM MUHTEMELEN SCOOTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA MALİYETİ AZ KULLANISLI MOTOR TAVSİYESİ VERİRMİSİNİZ SİMDİDEN TESEKKÜRLER.. :bounce:

viteslide kullanırsın ybr almanı tavsiye ederim arkadaşım başlangıç için ideal :cat:

Vitesli motor tabii ki kullanırsın. Vites bakımından her ikisinin de avantajları ayrı..

hayabusa al derim bence başlamak için ideal :) şaka bi yana kardeşim çin malları sen öğrenene kadar dağlıyor sürekli masraf çıkarıyor ama işin başka bi tarafı usta oluyosun tecrübe kazanıyorsun şimdilik bi çin malı bişiler al sonra aynı katogoride japon bişi alırsın kuyucadısının dediği gibi ybr en iyisi yawaş yawaş büyütürsün....

vitesli al az yakar rahat edersin cbf 150 ybr 125 gibi modelleri düşün:cat:

vitesli bana uyar diyorsan ybr 125 alabilrsin. Scooter, viteslilerden çok bakım ister. Aynı arabalarda ki dizel motorun benzinli motora göre bakım farkı gibi :wiinkk:

hmm teşekkür ederim arkadaşlar ama bana motor dayanmaz fazla para vermiyeceğim bise arıyorum sonucta en fazla 3-4 ay kullanıp yenisini alırım yani ucuza kendimi gelistirecegim birsey isdiyorum..

scooter al ucuzunu al mondial 150 rs al ben aldım 2. el 900 liraya geldi yağını hava filtresini aküsünü değiştirdim olay bitmiştir illaki kaliteli değil ama o kadar da adi değil
ben 186cm 90kg rahatça biniyorum çıkmadığım yokuşta yok
dediğim scooter ın sıfırı 1400-1500 lira arasında zaten taksitlede rahatça alırsın

Kymco'nun CK125 modeli var,ikinci elde çok uygunları var.İlk vitesli tecrüben için gayet uygun.Zaten dayanmaz demişsin,ne kadar ucuza maledersen o kadar iyidir.Hem Kymco nispeten sağlam motosikletler yapıyor.

arkadaşlar bakıyorum da coğunluk başlangıc olarak ybr tavsiye etmiş. peki cbf150 mi ybr mi? bende başlangış motoru düşünüyorum ama ikisi arasında kaldım.

arkadaşlar bakıyorum da coğunluk başlangıc olarak ybr tavsiye etmiş. peki cbf150 mi ybr mi? bende başlangış motoru düşünüyorum ama ikisi arasında kaldım.

Cbf 'in parçası pahalı yoksa tabikii cbf :cat: Ybr ilk motor için sanırım daha avantajlı, düşer de Allah korusun bişey olursa canın yanmaz :) Zaten öğrendikten sonra hemen değiştirmek istersin :rendeer:

cbf 150 , ybr 125 ,Kymco CK125, bu nlardan birini al sakın scooter alma ve sakın çin malı alma.

SLM ARKADAŞLAR TAKSİTLE MOTORSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VİTESLİ MOTOR HİC KULLANMADIM ALSAM BECERİRMİYİM BİLEMİYORUM MUHTEMELEN SCOOTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA MALİYETİ AZ KULLANISLI MOTOR TAVSİYESİ VERİRMİSİNİZ SİMDİDEN TESEKKÜRLER.. :bounce:

ucuz bi mz bul 251 yada 301 ybr mbr biraz ogrendikten sonra sıkmaya baslar mzden hem zevk alırsın onlarında yarı fiyatına alırsın mz den indikten sonrada direk racinge bile geçersin motoru ogrenirsin yani kullanamayacagın makina kalmaz:cat:

mz fiyat olarak uygun fakat 2 zamanlı oldugu için biraz agrasif bir makine ilk motosiklet için zorlıyabilir arkadaşı

vitesli al ybr 125 ya da cbf 150 al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar