Başlangıç Motorları Listesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Linkteki motosiklet 90 kilo 150 cc ve iki zamanlı.

Yani en az 35 beygire 90 kg

35 beygir olduğunu varsayarsak;

0,39 beygir/kilogram

Başlangıç motoru?

Khutuck Güzel bi liste hazırlamışsın abicim bi arkdaş nick'ini hatırlamıyorum kanuni tiger ında arasında bulunduğu listeyide o hazırlamış ikisi beraber daha toplu olmuş ...Dediğin gibi krossların fiyatları çok yüksek ve başlangıç motoru olmaktan uzak daha çok hobi motorları...Ellerine sağlık diyorum ...Başkalarını kafana takma....

bence başlandıç motoru kesin ve kesinlikle çin malı o l m a l ı d ı r çinkü adamı hem usta yapıyo(kendi kendine yeticek kadar) hemde düşsen filan üzülmüyosun acımıyosun

bence başlandıç motoru kesin ve kesinlikle çin malı o l m a l ı d ı r çinkü adamı hem usta yapıyo(kendi kendine yeticek kadar) hemde düşsen filan üzülmüyosun acımıyosun

hocam sürekli düşüyosan zaten hiç motora binme :mrgreen: :p motor işi kabiliyet işi bence...

ben motoru aldığım günden beri 1 kere yatırmadım ben düşsen bile acımıyosun anlamında demiştim hem onu

tabi ya ben sana demedim zaten,yani şöyle ben,öğrenmek için çin alayım da kullanayım a karşıyım,yani resmen kobay olarak gösteriyolar o motorları...bende hayatımda ilk kez motor sahibi oldum scooter da olsa ve daha önceden hiç kullanmamıştım ama yaklaşık 15 senedir bisiklet kullandığım için (ki inanılmaz faydası var,hocalar bile bisiklet kullanmayı bilmeyene ehliyet vermiyoruz diyolar) denge konusunda sıkıntı yaşamıyorum...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla iyi olmuş. bence herkesten öneriler geldikten sonra listeyi revize edip kütüphaneye kaldırmalı..

eline saglık güzel bir çalışma olmuş...

siteye yeni üye olmuş ve yeni motosiklet kullanmaya başlıyan arkadaşların fazlasıyla yararlanabilecegi bir topik

benim tercihim başlangıç için ybr olurdu...

tabi ya ben sana demedim zaten,yani şöyle ben,öğrenmek için çin alayım da kullanayım a karşıyım,yani resmen kobay olarak gösteriyolar o motorları...bende hayatımda ilk kez motor sahibi oldum scooter da olsa ve daha önceden hiç kullanmamıştım ama yaklaşık 15 senedir bisiklet kullandığım için (ki inanılmaz faydası var,hocalar bile bisiklet kullanmayı bilmeyene ehliyet vermiyoruz diyolar) denge konusunda sıkıntı yaşamıyorum...:cat:

bende bisikletle çok şeyler yapmıştım zamanında

bu liste bitmez :mrgreen: R6 felan diyenler 600RR diyenler de çıkar 50cc today felanda :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar