(m.t Izmir)sasalıya Bir Iki Lay Lay Lom

Arkadaşlarla daralmamıza muhtarip bu pazar günü yol yapmaya KARAR verdik gari sasalıda hayvancıklar biraz acıkmışş taa doyuralım dedik.saat 12 de BASMANE gar önü toplaşma yeri

BİRAZ DAHA BİLGİ VERELİM SASALI HAKKINDA:)

planSasalib.jpg

izmirDogalYasamParki.jpg

Yıllardır İzmir Fuar Küktürparkta ikamet eden hayvanat bahçesi, Sasalı ilçesine taşınmıştır. Böylece eski yerlerinde sıkışmış bir şekilde olan hayvanlar, eski yerlerinin 10 ile 50 kat daha büyük bir mekanda yaşayacaklar. Yeni Sasalı doğal yaşam parkı denilmesinin en büyük nedeni ise her çeşit canlının var olmasıdır. Timsah ve yılan gibi sürüngenler ile kaplumbağalar, balıklar ve çeşitli kuşların yaşaması için sanki hayvanlar yağmur ormanlarında yaşıyormuş hissi veren Türkiye’nin ilk tropik merkezi burada oluşturulacak. Sasalı doğal yaşam parkında hem ismini haketmesi açısından hemde çeşitliliğin artması açısından yeni hayvan alımları devam etmektedir.

sasal.jpg

Gördüğünüz üzere o kadar büyüklüğe sahip olan Doğal Yaşam Parkı 425 bin metrekare alan üzerinde ve girişten sırasıyla Çayır Köpeği, Pelikan Havuzu, Su-Kara Kaplumbağası, Çocuk Hayvanat Bahçesi, Deve, Kızıl Geyik, Ceylan, Alageyik, Yaban Keçisi, Kuşlar, Yırtıcı Kuşlar, Papağan evi, Kurt, Ayı, Sırtlan, Afrika Savanı, Maymun Adası, Asya Fili, Tropik Merkez, Puma, Aslan, Kaplan ve son olarak Gölet bölümü olmak üzere 25 bölümden oluşmaktadır.

Doğal Yaşam Parkına Toplu taşıma aracı ile ulaşmak için bilgi: Bostanlı Vapur İskelesi’nden kalkan 777 numaralı otobüsler ile ulaşabilir.

Ziyaret Günleri ve saatleri:İzmir Doğal Yaşam Parkı haftanın her günü, bayram ve tatil günleri de olmak üzere 09.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Giriş Ücretleri: İzmir Doğal Yaşam Parkı giriş ücretleri öğrenci 50 Kuruş, tam bilet ise 1.50 TL olarak belirlenmiş olup çarşamba ve cuma günleri toplu okul ziyaretleri ücretsizdir.

radikal1.jpg

2 topic açılmış ???

gezi süper olurdu ama motor yok bakalım kesinleşsin gezi bişeyler düşünürüz ama güzel gezi olacağa benziyor

davut kardeşim sen topak açarsında ben gelmemmi

wert ile gert te gelecek ona GÜRE

Son düzenleme:
Son düzenleme:
naci abi topigi açan benim ben bile bilmiyorum işte topik budur son hali yoruldum ha ama degecek çok büyük katılımlı bir gezi olacak bu gezi sessizco kardeşimizinde bir supriz i olacak valla meraklandım..

GÜZEL TOPİC BAŞLIGI KARDEŞİM ELİNE SAGLIK BİLGİLERDE süper:cat:

bu işin için de başka işlermi var nedir topaklar havada uçuşuyo hadi bakalım hayırlısı katakulliye gelmeyelim sonra :queen::queen::queen::queen:

davut ben yanlışmı okuyom nedir :queen: sizin olduğunuz yerde ben de varım :cat:

YOK YOK İDOLÜM kata kulle yok ayar tamamdır.sen ufaklıgı da al gel:cat::cat:

neler olmuş buralarda yahu vayyyyyyy be :cherry:

COOOO adamım hazır ve nazııır ol EMİİ.TAKIMI kuralım:queen::queen:

Son düzenleme:
pazar günü 12 de daimi artçımla basmane garındayım arkadaslar. görüşmek üzere:cat:

sizi gidi laylaylomcularr bende gelirim tabi yokmu bizde hayvan sevgisi :mrgreen::mrgreen::cherry:

bu nasıl hayvan sevgisi bööle davut abi :queen::queen::queen:

pişirmek için mi seviyon hayvanları? gerci bende yerken daha cok seviyom onları:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar