[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GAripçeye gelicektin dimi sen ??? YA amaç ne olursa olsun sen Türkçe mizi bozuyorsan bozuyorsun demektir .Kelimelerine renk katmak istiyorsan daha fazla kitap okuyup kelime hazneni geliştir :cat:

Caner'ciğim canım kardeşim bak şimdi ozman aşağı kalın yazdıklarıma imla hatalarını düzelt istersen öyle konuşalım Nedersin ? ....

GAripçeye gelicektin dimi sen ??? YA amaç ne olursa olsun sen Türkçe' mizi bozuyorsan bozuyorsun demektir .Kelimelerine renk katmak istiyorsan daha fazla kitap okuyup kelime hazneni geliştir :cat:

Do You Understan Me?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ah be kardeşim sen nasıl tanımazsın beni yhaa hani bi romeo varya onun en yakın arkadaşı benide motor olayına alıştırmaya çalışıyoo yhaa işte o kişi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse Mt Herkese HayırLı aqŞamLAr :} GörüşMeq ÜzerE :}

turgay abi neoluyor bunlara inş garipçeye gelirler bana cevap olarak yazdığına bakarmısın büyük harf küçük harf yazısıma kabahat buluyor :) bak arkadaşım varsa bi durum yapalım açık oturum. canım yanmadıkça can yakmam arkadaşım tamammı hadi

turgay abi neoluyor bunlara inş garipçeye gelirler bana cevap olarak yazdığına bakarmısın büyük harf küçük harf yazısıma kabahat buluyor :) bak arkadaşım varsa bi durum yapalım açık oturum. canım yanmadıkça can yakmam arkadaşım tamammı hadi

didişmeyin burda fazla bence
zidik yarışına döndü işiniz bence sen doru sölüyosunda anlayana bende aynı konuyu ona sölemişdim daha önceden ama davul-zurna hikayesi :)

ya vadinin yeni bölümü yokmuş bu hafta üff bende ne hevesle izliyordum eski bölümünüü oof of

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar