Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Alomatik hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun tekerin hep düz bassın :)
Bizim siyah inciden sonra ikinci 2009 model oldu aramıza katılan senin GV :) Senin motor ne renk ama biz foto isteriz öyle kuru kuruya olmaz bu işler :cherry: Sen de benim gibi kask konusunda baya bir sorun yaşadın galiba, ben de beğendiğim kaskları alamamıştım bir türlü boyut yüzünden :) Bu arada benim eski memlekettensin sen ben doğma büyüme Salacaklı'yım sen neresindensin Doğancılar'ın :) Mis gibi yakınsın da sahile :)
Murat bekliyoruz abi parlatmaya seni de yazdık :) Devrim senden bir ses çıkmadı ??
Orhan kardeşim baya az kalmış senin de yakında panik panik stres stres moduna girersin sen de :p Baya bir yaratık oluveriyosun bir bakmışsın kendini bile tanıyamıyosun stresten yani en azından ben öyle olmuştum :queen:

Bende gelirim parlatmaya, yağ değişimi de yapacağım onu da aradan çıkartırım, bu arada elime geçen parçaların bi kısmını takmaya karar verdim :) onları da takarız, turtlewax krom parlatıcı var ben de daha açılmamış, onu da açarız kullanırız :wiinkk: bi de şarjlı polisaj makinası bulursam tam olur :)

gadaşım bugün çıkamadım.. yarın gebzede dersim var sabahtan.. yarın hem akü hem sesli flaşöre bakıcam.. umarım bulabilirim.. orhan orjinal koruma demiri biraz tuhaf değilmi? öne doğru boynuz gibi.. hani bir bayanın motoruna bakmıştık onun şeklini hatırlıyormusun? o çok güzeldi.. DEVRİM gelebilmene sevindim.. nerede buluşucaz? gadaşım orhanım kovaları alıp yanına geliyoruz :)

selam arkadaşlar en sonunda öznur için airbrushcı arkadaşlarla görüşebildim
öznur özeline bak :)
burak sanada atıyorum öznur foruma gelmezse die
:)

Çok sağlam durmuyolar sanki :) Ama ayakları uzatıp uzun yol almak için idealdir herhalde :cat:

hayırlı akşmlar,
Yeni katılan ve henüz foruma yazmak nasib olmayan herkese merhebalr,Zira Bu konuya 3412 cevap yazıldı 97983 kere görüntülendi.
Alomatik gibi yeni motor alanlara da ilk günkü gibi mutlu ve kazasız sürüşler dilerim..
Forumdan daha öncede belirttiğim gibi çok faydalandım,etkilendim,bazen
duraksadım bazen alamk için çoştum derken şu ötv indirimi fuar indirimini de kaçırmak istemedim veeee S&T kanuni gv 250 yi satın aldım. Para yatırıldı motor kargoda bir terslik olmaz ise yarın yada cumartesi seviste..
Pazartesi resmi işler plaka vs. ve ben de sizler gibi motorun keyfini sürmeye başlayacağım inşaaallah..
Resim ve duygularımı paylaşmaya devam ederken aksesuar konularını da takip etmekteyim..
kalın sağlıcakla..

mitmuallim, hayırlı uğurlu olsun. Süper valla S&T sahibi 3.kişi oldun topicte :cat:

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Çok sevindim senin adına, umarım sorunsuzca nice km.ler yaparsın, hatta hep birlikte yaparız :)

hocam hayırlı uğurlu olsun.. :) bu kaçıncı gol sayamıyorum artık :) :) çok sevindim.. tekeriniz düz bassın.. Allah kaza bela vermesin.. gerçekten çok mutlu oldum.. darısı diğer almak isteyenlerin başına.. :) fotoğrafları bekliyoruz..

hayırlı olsun kardeş. allah kazalardan uzak tutsun. bende bu makineyi düşünüyorum. kaca aldın acaba?

Mitmuallim motosikletin hayırlı olsun.Seni hiç üzmesin....

Sakıncası yoksa maloluş fiyatını söylermisin..

selam arkadaşlar en sonunda öznur için airbrushcı arkadaşlarla görüşebildim
öznur özeline bak :)
burak sanada atıyorum öznur foruma gelmezse die
:)

Tarkan çok sağol aldık hatta birazdan ben airbrushları incelemeye başlarım :)

Mitmuallim hayırlı olsun sen de sonunda kavuşuyosun kuzuna :) Tekerin hep düz bassın Allah kaza bela göstermesin :)

Koray, Devrim Orhan'ın attığı linkteki demir ayak uzatmaya daha müsait değil mi ? Parlatma için mekan düşüncelerinizi alayım arkadaşlar :) Bizim buraya ne dersiniz? Biraz tozlu olabilir gerçi yollar ama otopark önü uygun olabilir. Alternatiflerimiz nelerdir? Sonra da parlak parlak sahile gideriz :)

Son düzenleme:
beyler ben çoğunluğa uyarım.. :) koruma demirindede :) buluşma yerindede.. biraz deniz kenarı olsun yeter.. bide şu kursun iptali kesinleşsin..

beyler ben çoğunluğa uyarım.. :) koruma demirindede :) buluşma yerindede.. biraz deniz kenarı olsun yeter.. bide şu kursun iptali kesinleşsin..

Kaldırımı olan bir yer olursa iyi olur, yağ da değişicem de :) Çalınan eldivenim yerine alpinastarsların ihalelerine girdim hep ama 1 haftalık süreleri var, onlar sonuçlanana kadar aşağıda kini 20 $'a aldım :) Göründüğü gibi ise alpineyi aratmayacak bana :)

ac0c_12.JPG

korumaları sağlam duruyor.. güle güle kullan.. bide yazlık almam lazım benimkiler kayak eldiveni gibi.. :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar