Günaydın herkeze
:cat::rendeer:
:cat::rendeer:
ben Egeden GEldim Dün, 12 Nİsandada SizinLe Takılırız yalnız şu buluşma saati biraz erken gibi :S
herkese günaydın
by star herkesin altında büyük cc li motor yok cogumuzun altında scooter var o yüzden biraz erken buluşup hem daha çok vakit geçirmemiz için bu saatler
arkadaşlar bir bilgi isticem sizlerden
benim zat 150 yi kanuni seyhan 250c ile takas yapmayı düşünüyorum sizler bu motor hakkında ne diyebilirsiniz???
günaydın arkadaşlar....
Kafa kafayamı takas edeceksin:cat: üste para falan
Günaydın cem :rendeer:
kafa kafaya takas edicem
vallahi ilk çıktıklarında honda motoru var diye bir söylenti duymuştum
forumda araştırdım bayagı şikayeti olan vardı ama olmayanda vardı
sence ne yapayım????
günaydın korkut naber...
ya bu cadıyı artçı alan arka jantı eline alıyor hayırdır...
Seyhan 250cc iyi motosiklettir Ama motosikletten anlayan birisiyle git yada tanıdığın bir motosikletçiye götür baktır herhangi bir problem yoksa takas et derim.:cat:
motor daha 4000 km de vitesli kullanamıyor diye takas istedi motor yatıyor üzerinde brandası örtülü bence ufak tefek masraf haricinde masraf cıkmaz diye düşünüyorum:cat::cat:
Seyhan 250cc iyi motosiklettir Ama motosikletten anlayan birisiyle git yada tanıdığın bir motosikletçiye götür baktır herhangi bir problem yoksa takas et derim.:cat:
motor daha 4000 km de vitesli kullanamıyor diye takas istedi motor yatıyor üzerinde brandası örtülü bence ufak tefek masraf haricinde masraf cıkmaz diye düşünüyorum:cat::cat:
Eğer dediğin gibi üste para istemiyorsa hiç düşünme değiştir derim :cat:Sen vitesli kullanabiliyorsun değilmi????
evet biliyorum daha önce yurtdışında yaşarken cbr 600 vardı bende
ama hiç chopper tarzı kullanmamıştım
ama sizin tavsiyelerinize uyarak motoru takas edicem hem daha rahat motor diye düşünüyorum korkut ve hell sagolun
dostum vallahi zat aldıgımdan bu yana nerdeyse 1000 tl den fazla masraf yaptım herşeyi değiştirmeme ragmen halen sorunlar yaşıyorum
bende bide farklı bişey denemek istiyorum zaten tamirci olan bir arkadaş var onla gidicem artık motoru o denicek bana al derse alıcam hayırlısı artık
Şöyle bir durumda var bana tamirci olan bir arkadaş söylemişti çin malı scoterlar otomatik vites olduğun dan daha fazla sorun çıkartır özelliklede devamlı rampa çıkarsan dedi.ama viteslilerde vites küçülterek motosikletin rahatlama imkanı var dedi. senin için hayırlısı olur inşallah :cat:
artık tüm sorunları hallettikten sonra genelde tabi böyle bir imkanım varken ne yapayım diye düşünüyordum karasız kalmıştım ama şimdi kararımı verdim işte bu hafta yada haftaya zat güle güle dicem artık yeni bir motorum olucak artık onlar gelicem geziye![]()
günaydın korkut naber...
ya bu cadıyı artçı alan arka jantı eline alıyor hayırdır...
artık tüm sorunları hallettikten sonra genelde tabi böyle bir imkanım varken ne yapayım diye düşünüyordum karasız kalmıştım ama şimdi kararımı verdim işte bu hafta yada haftaya zat güle güle dicem artık yeni bir motorum olucak artık onlar gelicem geziye![]()
herkesciklere günaydın:rendeer:
kilo vermem lazım agır geliyorum sanırım
hayırlısı olsun barsgamze...