İlk göz ağrımı sattım..

2007 model 3600 km deki mondial 100 kh motosikletimi sattım.
ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
şimdi ise cbf150 almayı düşünüyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözün aydın,geçmiş olsun:)

çok erken satmışsın 3600 km de daha Çin mallarını alıp kısa bi süre sonra fazla gezmeden satan ark..lar benim gibi çok zarar ediyorlar. Şimdi bu motorun sıfırı ne kadar ve sen ne kadar sattın ? Hayırlı olsun bu arada. Bende bi cbf 150 kullanıcısıyım tavsiye ederim. Daha önceki motorum da mondial 150 hs idi.

çok erken satmışsın 3600 km de daha Çin mallarını alıp kısa bi süre sonra fazla gezmeden satan ark..lar benim gibi çok zarar ediyorlar. Şimdi bu motorun sıfırı ne kadar ve sen ne kadar sattın ? Hayırlı olsun bu arada. Bende bi cbf 150 kullanıcısıyım tavsiye ederim. Daha önceki motorum da mondial 150 hs idi.

merak etmeyin ben fazla zarara girmedim :)
15800 kmde cbf buldum 2000 tl ye nasipse alıcam. hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun cbf 150 guzel motordur ben ve kankam cbf ıle gıtmedıgımız yer kalmadı hemen hemen ordu ankara kastamonu ve daha bırcok yer ve ustelık o cbf ıle hergun kuryelık yapıroum yaklasık bırbucuk senedır cbf ıle calısıyorum o kadar yola gıttım banamısın demıyor dogru secım olur ve hala kullanıyorum :cat:

ilkler herzaman için bambaşkadır bu motorda bana motor sevgisini tattırdı iyi veya kötü..
gözüm gibi baktım salonun ortasında muhafaza ettim.
aydan aya genel bakıma sokardım.
en ufak civatasını dahi temizleyip geri takardım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı olsun,umarım gönlüne göre bişey alırsın

geçmiş olsun kardeş eskisine güle güle yenisine merhaba şimdiden hayırlı olsun alacağın motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar