Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu sıralar 6250 lik motoru 5500 e bırakıyorlar ; 2007 Model 10ooo km altında...
Kendimi İST a atabilsem alıyorum anında :p

Aynalar, Kanuni Racer aynası.Gördüğüm kadarıyla hyosung aynasıyla pek farkı yok, orjinal aynaların gövde kısımları ince...
Ölü nokta bırakmıyorlar.

Akileus, motoru gerçekten çok bedavaya kapatmışsın.
Güle güle bin, kazasız belasız.

Ben, 5.750'ye aldım.

Bugün ilk defa, şantiyede motora bindim...

Yaw, hiç şakası yok, adeta vahşi bir kısrak:)

Bileklere çok yük biniyor, insanın sırtını ağrıtıyor, sanırım alışınca geçer.

Bu motoru 600 cc ye biner gibi kullanıyor bazıları:mrgreen: motoru denedim öyle aham şaham bir gücü yok ama görünüş açısından Türkiye'de bu fiyata bu motoru tek geçerim.Şehir içinde bile rahatlıkla kullanılabilir.Oturuş pozisyonu olarak rahat geldi bana.Honda Titan-Yamaha Ybr kullanıdım halen Honda mevcut 250r den inip Titana binince garip geldi bana:p Kısacası mtor çok rahat uzun yolda nasıl olur onu bilemem.

hani derler ya göruntu var ses yok diye.hemen hemen oyle diyelim ama yine de iyi gidişi felan zaten şehiriçin de nekadar hız yapabilirsin.görünüşü yetr.evet bileklere çok yuk biniyor ilk başlarda felaket ağrıyor.sonraları alışıyorsun.

bende 1 haftadır trafikteyim artık motora tam hakimim diyebilirim, sabah trafiginde slolom yaparak ışıkta duran araçların arasından öne kadar gidebiliyorum 10km ve altındaki hızda. bugun eve gelirken lodos vardı fena halde, 100üzeri hızlarda biraz baktım motor yana kayıyo ama ilk kez başıma geldi diye garipsedim biraz, yoksa cüsseye göre hareket ettirmek çok kolay motorun. bilekler bendede ağrıyordu ama artık ağrımıyor çok şükür alıştık.

okulda milletin dibi düşüyo motora valla şekil 10 numara:)

baktım dedım bayrampasadan sado var bide goptan bi tanıdık olsun sırtımız yere gelmez:cherry:

ayna konusundada gorus acısı konusunda şüpheliyim ama goruntu olrak daha ii bana kalsa :cherry:

uğur hani evdekiler motor nasıl o para verilirmi ayağı falan yaparlarsa işim olmadığı zamanlarda uğrayıp motoru onlara gösterebilirim. yakından görünce diyecek birşey bulamazlar:)

GOPtaki arkadaş sezon açıldı diye herhalde ilanı kaldırmış:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu motoru aylardır araştırıyorum, başka bir motor da düşünmüyordum ama dün ilanlara bakarken çok temiz bir Kawasaki ER-5 gördüm. Motorun sahibi arkadaşla görüştük, GT250R'larda kronik bir problem olarak beyin arızası olabiliyormuş. Bu arıza da oluştuğunda 4-5 bin TL'ye değişiyormuş. Kafam baya karıştı, ne dersiniz ER-5 tercih edilir mi bu motora? Yakıtı da aynı, 150 kuruş yakıyormuş.

Arkadaşlar ben bu motoru aylardır araştırıyorum, başka bir motor da düşünmüyordum ama dün ilanlara bakarken çok temiz bir Kawasaki ER-5 gördüm. Motorun sahibi arkadaşla görüştük, GT250R'larda kronik bir problem olarak beyin arızası olabiliyormuş. Bu arıza da oluştuğunda 4-5 bin TL'ye değişiyormuş. Kafam baya karıştı, ne dersiniz ER-5 tercih edilir mi bu motora? Yakıtı da aynı, 150 kuruş yakıyormuş.

yok daha neler 5-6bin liraya motorun parçası değiştiği nerde görülmüş 5-600lira desen anlarız yani, kaldıki gt250r beyni 500-600den satılıo ama ben hiç beyni bozulduğu için atılmış bi gtr görmedim şahsen., er-5 farklı kullanımlı bi makina tabiki tercih senin

Motoru kullanırken bana en ilginç gelen yeri;

Ayaklarım peglerde...Frene basacağım -Zaten ayak ucuyla basılıyor- freni bulamadım:) meğerse, ayak ucu, iç tarafa verilecekmiş:) sonradan öğrendim.

Bir de bir şey soracağım çok önemli:

Motor 1.,2. ve 3. viteslere çok güzel geçiyor (4 ve 5'i denemedim:)), 3'ten 2'ye de güzel geçiyor...Gel gelelim, 2'den 1'e atacağım...Vites boşa geçmiyor.

Bu durum sizin motorlarda da böyle mi, yoksa benim motorda bir sorun mu var, arkadaşım kullandığında sorun yaşamadı, yoksa sorun bende mi?

evet boşa geçme sorunu hepsinde var motor hareket halındeyken kolay geçiyor ama durdugun yerde boşa atmak bi ölüm :D ara gaz verip boşa atabilirsen ne mutlu :D benım st de bu sorun yoktu ama binde 1 yapıyordu

Arkadaşlar bir kaç şey daha merak ediyorum:

1.Motorun hızlanması nasıl? 0-100'ü kaç saniyede görüyor mesela?
2.Yakıt harcaması da biraz fazla sanırım. KM'de 150 kuruş yakıyormuş, doğru mu?
3.Yokuş yukarı artçıyla beraber zorlanma oluyor mu? Pek artçı taşıyacağımı zannetmiyorum ama..

İlk SS'in olacaksa; hızlanması sana yeter, kullanması da öyle göründüğü kadar kolay değil:)

Motoru kullanırken bana en ilginç gelen yeri;

Ayaklarım peglerde...Frene basacağım -Zaten ayak ucuyla basılıyor- freni bulamadım:) meğerse, ayak ucu, iç tarafa verilecekmiş:) sonradan öğrendim.

Bir de bir şey soracağım çok önemli:

Motor 1.,2. ve 3. viteslere çok güzel geçiyor (4 ve 5'i denemedim:)), 3'ten 2'ye de güzel geçiyor...Gel gelelim, 2'den 1'e atacağım...Vites boşa geçmiyor.

Bu durum sizin motorlarda da böyle mi, yoksa benim motorda bir sorun mu var, arkadaşım kullandığında sorun yaşamadı, yoksa sorun bende mi?

2den boşa veya 1e geçmiyor dimi
bunun için az ara gaz vermen yeterli 3000 3500 devirlerine kadar ara gaz verdiğinde geçiyor
motorda frenlemeyi her zaman kompresör ve ön frenle yap motorla durmadan önce vitesin 1'de olsun hep :cat:

3.Yokuş yukarı artçıyla beraber zorlanma oluyor mu? Pek artçı taşıyacağımı zannetmiyorum ama..

1.motorun hızlanması üstündeki ağırlıkla alakalı bir durum olduğundan kesin net bir cevap verilemez aslına bakarsan ama ilk ss motorun olacağı için hızlanması seni tatmin edicektir bir süre :cat:
2.evet ortalama km'de 150 kuruş felan yakıyor motor
3.önce artçıyla gitmeye alış yokuşun eğimine göre zorlanma değişir

uğur hani evdekiler motor nasıl o para verilirmi ayağı falan yaparlarsa işim olmadığı zamanlarda uğrayıp motoru onlara gösterebilirim. yakından görünce diyecek birşey bulamazlar:)

GOPtaki arkadaş sezon açıldı diye herhalde ilanı kaldırmış:)

:cherry: eet .. ya bi şeklde yardımın dokuncak sado artık eminim bundan :p mesela akileosa dusen motor hesabı bi olay olsa direkt sana ulasmaya calısacagım :cherry: ya bu arda okul fln demıssın yaş kac:)

Son düzenleme:
ne 150 si 220 yakıyor km de 210 da olabılır bosa gecme poblemı yok bende belkıde ben cok becerıklıyım yagdan da olabılır repsol deneyın 160 goruyor rahat rahat

ne 150 si 220 yakıyor km de 210 da olabılır bosa gecme poblemı yok bende belkıde ben cok becerıklıyım yagdan da olabılır repsol deneyın 160 goruyor rahat rahat

gazı nasıl kullandığına bağlı olarak karbüratör ve bujilerine göre değişir ama 150 lira yakıyor gazı sürekli tapa gaz yapmadan sürekli motorun verebileceği gğçten fazlasını isteyerek gereksiz gaz açarak gidersen fazla yakması anormal değil

valla hızlan ma çok iyi.artçı işine gelince ben kendim 85 kiloyum.arkadşım var 105 kilo.motora ikimiz beraber oturunca.zaten bir çöküyor normalde ayak larım tam yetişiyor artçıyla beraber fazla bile geliyorrr.tırmanma işine gelince katır gibi tırmanıyor okadar yükle birde

valla hızlan ma çok iyi.artçı işine gelince ben kendim 85 kiloyum.arkadşım var 105 kilo.motora ikimiz beraber oturunca.zaten bir çöküyor normalde ayak larım tam yetişiyor artçıyla beraber fazla bile geliyorrr.tırmanma işine gelince katır gibi tırmanıyor okadar yükle birde

tırmanırda 5te gidemezsin o kadar rahat 4e düşürüyorsundur motoru
bide arkana çok artçı alma bence :queen:

beyler beyaz-gri gelmiş.hemde kuyruk modlu.çok hoş olmuş...sitesindede renk olark yayınlanmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar