Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu Maverick e bi anlatın nasıl resim koyulacagını... :p

Ben de aynı düşünceye girmeye basladım ; az önce ilkay a da söledim.. Motor almak lazım...

Ben 5.750'ye aldım.
7800 km.de, 2008 model, sadece trafiğe çıkış değil, motor kendisi de 2008 model.

Yaw, millet, ben buraya nasıl resim koyacağım?

http://www.imageshack.us/ sitesine gir orada resmini yükle
yükledikten sonra sayfanın bi üst kısmında bide aşşa kısmında linker gelicek ortadabanner reklam olur
banner reklamın altındaki linklerden en üsttekini seç kopyala siteye yapıştır resmi bu şekilde sitede gösterime sunabilirsin arkadaşım

ama ufak bi hatırlatma resmin boyutu büyükse orada resize image yazan bi yer olur onu seç ve boyutlardan 640x480 seç :cat:
bu kadar hepsi

Şu Maverick e bi anlatın nasıl resim koyulacagını... :p

Ben de aynı düşünceye girmeye basladım ; az önce ilkay a da söledim.. Motor almak lazım...

olm gel alalım bi hafta sonu işte :cat:

Son düzenleme:
.....

Bu kodların arasına kopyalayıp koycaksın linki :)

Evet, aynalar orjinal değil, ST Kanuni aynası.

Valla Beyler, bende sizin kadar bilgisayar bilgisi yok, malzeme bu:)

Verdiğim linkteki resimlerle idare edin:)

fiyat lara bakıyorum da ben bedavaya almışım sanki motoru yaa.gerçi 3 ay felan oldu ama.....evet bu aynalar orjin değil ama orjinalıda çok pahalı yaa.ben kırdım sağ aynayı tanesi 100 lira.

hayırlı olsun maverick çok süper duruyor motor...
aynalar racer 200 aynası, işini görüyorsa 10numara:)

sado abicim yardımın dokuncak inş bana:) bu arada gaziosmanpaşa merkezde damagın karsısında siyah bi hyosung 250r duruor paso forumdan mı arkadas:)

abi deyip durma kaç yaşındayız şurda hee, o goptaki motoru bende sahibindende gördüm bayaadır ilanı duruyor ama forumdan değil

Son düzenleme:
hayırlı olsun maverick çok süper duruyor motor...
aynalar racer 200 aynası, işini görüyorsa 10numara:)

abi deyip durma kaç yaşındayız şurda hee, o goptaki motoru bende sahibindende gördüm bayaadır ilanı duruyor ama forumdan değil

:queen: iyi de ne die hitap edeyim sado diyeyim oleyse:cherry:

fiyat lara bakıyorum da ben bedavaya almışım sanki motoru yaa.gerçi 3 ay felan oldu ama.....evet bu aynalar orjin değil ama orjinalıda çok pahalı yaa.ben kırdım sağ aynayı tanesi 100 lira.

akileos ne kadar aldın motoru senn verdıgın fiyatı sınır olarak kabul edecegim :queen:

Son düzenleme:
baktım dedım bayrampasadan sado var bide goptan bi tanıdık olsun sırtımız yere gelmez:cherry:

ayna konusundada gorus acısı konusunda şüpheliyim ama goruntu olrak daha ii bana kalsa :cherry:

Son düzenleme:
ya benim ki çok denk geldi.birdaha olurmu bilmiyorum ben 2800 km de 4500 ytl ye aldım......2008 st motorun resminide avatar koydum yeni.

cok ii almıssın valla hayırlı olsun:) suan ole bi motor bulsam dırekt alırım herlde 6bin lira hazır olması grekıyor kenarda die bekliyorum resmen :salut:

goptaki motorun ilanınıda bulamadım kaldrmıslar herlde .. .

Son düzenleme:
evet çok iyi geldi zaten hemen almayı düşünmüyordum ama bu fiyata denk düşünce .bırakamadımm valla hemen yapıştım.motora.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar