Bilene Kask Hediye :)

İşte Beklenen Cevap,

tavukların kafalarını kanatlarından herhangi birinin altına koyduğun zaman tavuk ölmüş gibi durur ve çok şiddetli ses veya darbe gelmez ise öylece kalır::p

acaba adamda yamyamları,
''İŞTE TAVUK ÖLDÜ BAKIN GÖRÜN''
dedi ise ve tavuğunda öldüğüne inandılar ise,
adamada aynısını yapmaya kalkmışşardır,
kolunun altına kafasını koyun bakalım ölecekmi diye:D:queen::queen:

Acaba Doğrudurmu????:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İşte Beklenen Cevap,

tavukların kafalarını kanatlarından herhangi birinin altına koyduğun zaman tavuk ölmüş gibi durur ve çok şiddetli ses veya darbe gelmez ise öylece kalır::p

acaba adamda yamyamları,
''İŞTE TAVUK ÖLDÜ BAKIN GÖRÜN''
dedi ise ve tavuğunda öldüğüne inandılar ise,
adamada aynısını yapmaya kalkmışşardır,
kolunun altına kafasını koyun bakalım ölecekmi diye:D:queen::queen:

Acaba Doğrudurmu????:queen::queen:

Adamın kolunun altına kafasını koymak için boynunu kırması gerekçek, sanırım adam ölür.:p

Tavuğun kafasını ağzına alıp kopartarak öldürmesi mantıklı, zira adamın kafasını ağzına alması imkansız.

Adamın kolunun altına kafasını koymak için boynunu kırması gerekçek, sanırım adam ölür.:p.

yalnız benım dediğim taktık ıle tavugun boynunu kırmıyorsunuz kii?
sadece tavuga uyumuş ve havanında çook kararmış hissi verılıyor,
tabıı YAMYAMLARDA onu bılmıyor...:queen:

:queen: haha süper koptum beni on çıtırın arasına atsınlar ölmek nedir bilmem :queen:

onu öyle öldürmeye çalışırken gagalarsa çok kötü olabilir bir hafta oturma yasağı gibi :queen:

Hocam on tane horozun içine atıyoruz TAVUĞU burada çıtır falan yok aman :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Geometrisi iyi bir arkadaş olmalı bunu soran arkadaş.. ne alaka derseniz bu soru bir PARADOKS :)

topic sahibi ortalıkta yok :)

burdayım canım topiğimi bırakırmıyım hiç :

Geometrisi iyi bir arkadaş olmalı bunu soran arkadaş.. ne alaka derseniz bu soru bir PARADOKS :)

sorunun cevabını veriyorum arkadaşlar adam tavuğun kafasını ağzıyla kopartır atar bizim yamyamda bakar kalırr :)

paradox değil bu zor bir bilmece sadece :)

paradox istersen al buyur :

kralın teki saraya girmeye çalışan bir adamı yakalar ve durdurur. yanına çağırır askerleri de toplanır başına der ki "SEN BANA ÖYLE BİRŞEY SÖYLEYECEKSİN Kİ DOĞRUYSA SENİ ASICAM YALANSA KESİCEM" adam durur düşünür ve ............................... der kurtulur işte bu paradox tur ;)

gagasını kopartırım kan kaybından ölür:)

ee yamyamda adamın ağzını keser kopartır :)

tavuğun kafasını ağzına alıp boğarak:cat:

teşekkürler banu abla ve siz bildiniz hatta siz en yakın cevabı verdiniz banu abla gerçek cevabı bildi dün gece banu ablanın kaskını verdim bu gece de rüyamda sizinkini veririm shoei uygunmudur :)

güldürerek öldürmüştür:cherry:

yok daha neler :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar