ınsallah canım ben dun karsıdaydım annemlerle gıttım yıne evde dıgıldım evde durmayı sevmem hafta sonu yaz gelsın dıe bellıyorum:cherry:
bişimi dedin ilkay :bounce:
Sizce gürkan abiden atcı olurmu:silent::queen:
olur,da zorlanmıs gıbı, gıbı:queen:
aygülcüm beni yorma sen hallet şu ilkayı![]()
bişimi dedin ilkay :bounce:
tamam canım merak etme![]()
nasılsın cadı iyimisin :cherry:
geçmiş olsun korkut abi çok aşırı felan bişeyse kırık yoksa kadıköy tarafında bildiğim bi yer var fabrika çıkışıymış gibi ince ayar yaparak düzeltiyor tümüyle biz şerifle girdiğimizde arka ön canta 40ar lira almıştı ama pazar günü olmasınında etkisi yok değildir sanıırm :cat:
gürkan abiye gelince ecel terleri döküyor sanırım orada![]()
tamam canım merak etme![]()
nasılsın cadı iyimisin :cherry:
geçmiş olsun korkut abi çok aşırı felan bişeyse kırık yoksa kadıköy tarafında bildiğim bi yer var fabrika çıkışıymış gibi ince ayar yaparak düzeltiyor tümüyle biz şerifle girdiğimizde arka ön canta 40ar lira almıştı ama pazar günü olmasınında etkisi yok değildir sanıırm :cat:
gürkan abiye gelince ecel terleri döküyor sanırım orada![]()
Sevgili cadı söyledim ya seni bıraktıktan sonra çukura girdiğimi :queen:
wayyy demek arkamdan pis işler çeviriyorsunuz demek yazdım kenera bunu :salut:
Tel nosu varmı:cat::rendeer:
peki top sende aygül :bounce:
iyiyim ilkay sen nasılsın :bounce: :cherry:
gerçekleri söylediğin için teşekkürler![]()
Bir atasözü vardır düşmanını uzakta arama diye:queen::queen::queen::queen:
Bir atasözü vardır düşmanını uzakta arama diyeortalıgı kızıstırma kardesım arayı bul arayı![]()
ayy cadı vazgeçelim ya aglıyo bak![]()
bizde pis iş olmaz ilkay hele arkadan çevrilen iş asla olmaz açık açık söylüyoruz çok temiz bi iş olucak yavuzhandan da ögrendik işin detaylarını canını fazla yakmıycaz :queen:
yuz ıfadene bakarsak hosnutsun, gurkan abı tutarken zorlanmıs, erayda gurkan abıyı ıncelemıs dıkkat resme:queen:
:queen::queen:bizde pis iş olmaz ilkay hele arkadan çevrilen iş asla olmaz açık açık söylüyoruz çok temiz bi iş olucak yavuzhandan da ögrendik işin detaylarını canını fazla yakmıycaz :queen:
dimi yaniBir atasözü vardır düşmanını uzakta arama diyeortalıgı kızıstırma kardesım arayı bul arayı![]()
uygun simile yok die onu koydum