yemek demeyin bana açıktımmmm![]()
abı aksam kofte yapıcam hasan gunduzcu ıstersen gel aksam beraber yıyelım yemegı kofte,patates pılav,salata....... nedersın gelıcenmı:cherry:
yemek demeyin bana açıktımmmm![]()
canım bi balık çektiki, şu geziyi önemi alsak ne yapsak :cherry:
kızdırma beni topiği kitletirim bak :wiinkk::queen:
sana laf atıyoz cevapvermıon kustum sana hııh:salut:
günaydın demıstım kımse tınlamamıs :salut:
canım bi balık çektiki, şu geziyi önemi alsak ne yapsak :cherry:
:queen: eminönüne gidicem bende dayanamayıp en sonunda bi gün
:queen: eminönüne gidicem bende dayanamayıp en sonunda bi gün
gürkan abi senin tükkanda bi balıkmı yapsak önden![]()
balık değilde sucuk yapıcaklar![]()
balık değilde sucuk yapıcaklar![]()
abı aksam kofte yapıcam hasan gunduzcu ıstersen gel aksam beraber yıyelım yemegı kofte,patates pılav,salata....... nedersın gelıcenmı:cherry:
seviyorum sizi ya ne diyim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
vay vay, haberimiz yok.. ne zaman ::winkwink
bu arada GKN ben, muronun laptoptan girdimde![]()
ne zman yapıcaklar bu hafta hasan evde haberım olsun cadı![]()
vay vay, haberimiz yok.. ne zaman ::winkwink
bu arada GKN ben, muronun laptoptan girdimde![]()
salı yada perşembe havanın durumuna baglı ama beni istemiyolar orda fikir benden çıktı ama sen gelme otur evinde dediler bana :salut:
olur haberim olursaale:
![]()
Seninde her yazında yemek var ne ayak:wiinkk:
tuzsuz yemegın tadı olmaz,kambersız dugun olmaz,sensız mangal olmaz........ herkezsenı sevıyo kaprıs yakısmaz sana kuyu cadısı:rendeer::rendeer::rendeer:
tuzsuz yemegın tadı olmaz,kambersız dugun olmaz,sensız mangal olmaz........ herkezsenı sevıyo kaprıs yakısmaz sana kuyu cadısı:rendeer::rendeer::rendeer:
salı üsküdardayım çarşamba bakırköy de yeni bi yere başlıcam perşembe yada cuma olabilir haberiniz olsun![]()
salı üsküdardayım çarşamba bakırköy de yeni bi yere başlıcam perşembe yada cuma olabilir haberiniz olsun
kapris ve cadı hiç düşünemiyorum:queen:
gürkan sevmiyo gelme dedi bana küsüm ben ona banane :salut:![]()
salı üsküdardayım çarşamba bakırköy de yeni bi yere başlıcam perşembe yada cuma olabilir haberiniz olsun
kapris ve cadı hiç düşünemiyorum:queen: