Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzeri bir çukura bende girdim.. Beynimin kafatasımın içinde sallandığını hissettim resmen.. Lastiklerim sesninki gibi ufak olsaydı aynı şey benimde başıma gelebilirdi belkide.. Çok geçmiş olsun..
Bugun lucıfer arkadasımız da kaza yaptı.Onundekı aracın anıden sola donmesınden dolayı.Yerde suruklenmıs bıraz ama bırseyı yoktu.Her yer tuzaklarla dolu.Yollar suruculer vs.
Gecmıs olsun tekrar
Yukarıdakı yorumu anlayamadım.Fark var derken ne farkı acaba?
ben de bi kere önümde cukuru farkettim çok geçti. bisikletten gelen içgüdüyle gidona tam asılıp kennime cektim on teker dusmesin diye motor hafif olduğundan sanırım ya da sukutırların önünün hafif olmasından ön teker cukuru es gecti yırtmıştım. geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, şükürler olsun sende bir şey yok. Malesef bunlarla yaşamayı öğrenmeli ve yine malesef bizlerden beklenen evrim değişikliğini bir an önce öğrenmeliyiz, yoksa kimse bizi dikkate almayacak.