Koray kardeşim senin bu durum benide üzdü bayağı, nasıl halledicez bunu döşemeciye gidip uygun bir koltuk yaptırırız.
Tarkan evet abi sen kaldın bizim tayfadan tanışamadık, napalım ilk fırsatta tanışırız inşallah.
Öznur benden de selam
Daha tanışamadık dediğin gibi ama bir sonraki sefere inşallah.
Devrim bizden de selam Yasmin'e. Bu arada bu saate kadar niye hiç siteye girip yazmadım diye merak eden arkadaşlar, dün gece bilgisayarın başında uyumuşum
Sabahta kahvaltıdan sonra motoru yıkayıp temizledim epey yoruldum ama rahatladım terapi gibi oldu bana. Sonrasında da eksik kalan yatak odası bakmaya gittik nişanlımla, biraz önce geldik bize, yemek yiyip çıkcaz tekrardan.
Bu arada Öznur, Burak'da söyledi sen bu airbrush işine iyice kafayı taktın kesin yapacaksın bu işi sanırım. Valla süpersin ilk müşterilerin burda zaten :cherry: hemde kobay olarak kullanabilirsin
Tarkan evet abi sen kaldın bizim tayfadan tanışamadık, napalım ilk fırsatta tanışırız inşallah.
Öznur benden de selam
Devrim bizden de selam Yasmin'e. Bu arada bu saate kadar niye hiç siteye girip yazmadım diye merak eden arkadaşlar, dün gece bilgisayarın başında uyumuşum
Bu arada Öznur, Burak'da söyledi sen bu airbrush işine iyice kafayı taktın kesin yapacaksın bu işi sanırım. Valla süpersin ilk müşterilerin burda zaten :cherry: hemde kobay olarak kullanabilirsin