FUAR öncesi Kahvaltı FOTO'S & VIDEO's

ayberke ekmek yetiştiremedim yan masa sağolsun:mrgreen:

Valla haklısın Emre cim.Hatta ekmek yanında yanar dönerli bir börek tabagı gonderdık.Yıne banamısın demedı Ayberk.Bide doymadım diyor.:queen:

Bunun yanında bugun Skullhunter karsımda otururken, tabi daha onceden gormediğim için skullhunter kim diye sordugumda milletin kopmasıydı.Büşra sol kolumu durterken Emrenin gülüşünü hiç unutmucam.Onu bırakın hani Skullhunter kim diye sordugum kişi Skullhunter cıkınca unutulmaycak anılar arasına girdi.:pr::pr::pr::pr:

Valla haklısın Emre cim.Hatta ekmek yanında yanar dönerli bir börek tabagı gonderdık.Yıne banamısın demedı Ayberk.Bide doymadım diyor.:queen:

Bunun yanında bugun Skullhunter karsımda otururken, tabi daha onceden gormediğim için skullhunter kim diye sordugumda milletin kopmasıydı.Büşra sol kolumu durterken Emrenin gülüşünü hiç unutmucam.Onu bırakın hani Skullhunter kim diye sordugum kişi Skullhunter cıkınca unutulmaycak anılar arasına girdi.:pr::pr::pr::pr:

kanka sen patronun yanında patron kim diye ortaya laf veriyosun bi kulağıma söyleseydin bari :mrgreen: :mrgreen: alperin cevabıda güzeldi şuan karşında oturuyo :queen: :queen:

annem ve canser in herkese selamıı vaaaaaar :rendeer:

a.selam sende annene sevgilerimizi ilet canercim. onu tanıdıgıma sevindim laf aramızda çok hoş bi annen var :wiinkk:

ee sen resim çekmedin mi Abla.

yok benim makine pert :p

motor vadisi garipçe ?? :silent:

bir gurup genç yola çıktılar vadide onları hangi garipliklerin beklediğini bilmiyorlardı veee serüven başladııı :queen:

a.selam sende annene sevgilerimizi ilet canercim. onu tanıdıgıma sevindim laf aramızda çok hoş bi annen var :wiinkk:

laf aramızda derken annem de yanımda adeta gölgem gibi siteyi öğrenmek için beni izliyor yazdıklarımı ve yazılanları okuyor çok teşekkür etti annem de çok memnun olduğunu belirttti :D herkesi çok cana yakın bulmuş

yok benim makine pert :p

bir gurup genç yola çıktılar vadide onları hangi garipliklerin beklediğini bilmiyorlardı veee serüven başladııı :queen:

süpeeer gidiyoruz bir kitap çıkar bizden

ııı ıııı diyor hanımefendi :D

Son düzenleme:
minikmt

minik-mt-üyesi

C-A-N-S-E-R

canserçamalan

CİMCİME

CİMCİME-CANSER

HANGİSİİ MİLLETTT

YOK ya hanımefendi ya CİMCİME-CANSER i istiyor yada MİNİK-MT yi istiyor 2si arasıda kaldı

Konuyu Toplam 27 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
AYBERK, nick84, canercamalan, zargana_21, Lucifercod, alderney, kani2, ersinernesto, Husnun, lijoluna, Burçin&İlker, ümmet perkitan, dragstar72, berman, ugurcuk, roadcarver, istburak, player77, M.A.P.

eveeet.... gelelim kahvaltı dosyasına!!!!

yahu siz benim yediklerimimi sayıyorsun bakiim?

herkes 8.5 TL verdi,ben 10 TL verdim:)

zaten yazık günah... masaya konupta yenmeyen ne varsa hoooop.... çöpe gitti!!!! sevabına yedim bende....

ayrıca dün gece saat 03:00 civarında dükkanı kapattım,4 gibi uyudum.... o saat'e kadarda açtım....

siz daha benim kahvaltı ettiğimi görmediniz bile....

bu günkü; APERATİF'ti...

:queen::queen::queen::queen:

ÇITIR-MT

olsun:)

Son düzenleme:
arkadaşlar MİNİK-MT de karar kılındı hayırlı uğurlu olsun :) çağla abla seeni kırmak istemedi ama kısmet böyleymiş :)

Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
AYBERK, erdemd, raven71, StoneOfDeath, zargana_21, canercamalan, ümmet perkitan, aparat, cousinecruis, barsgamze, kazurat, safak112, djumuts, nick84, ersinernesto, lijoluna, Burçin&İlker, dragstar72, berman, ugurcuk, istburak, player77, M.A.P.

yokmu arttıran??????

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar