Yamaha Fz16

Yamahanın Hindistanda üreteceğini açıkladığı konsept anlayıştan seri üretime geçecek olan FZ 16 modeli ülke için moped anlayışından sportif ve aerodinamik motosiklet kavramına geçiş olarak lanse ediliyor...Motosiklette tek silindirli 150 cc hacminde 4 zamanlı hava soğutmalı 2 sübaplı alttan egzantrikli : 7500 devirde 15 ps güç 6000 devirde 14 NM: tork üretebilen bir motor kullanılmış...BS26 mm karbüratör beslemeli motor CDI ateşlemeli.12 litrelik yakıt tankı paslanmaz çelikten imal edilmiş , önlerde 257 mm çapında tek disk çift piston kaliperli frenler kullanılırken arkada 130 mm kampana fren tercih edilmiş.Yine önde 41mm teleskopik çatal arkada ise Monocross süspansiyonlar kullanılmış.Saydam lensli ve reflektörlü farların iyi bir aydınlatma sağladığı belirtilirken sportif tasarım dijital hız göstergesi ve kilometre sayacı benzin göstergesi ve takometre likid kristal materyalden imal edilmiş.
Yamaha FZ 16 kendi motor hacmindeki motosiklet sınıfında en azından görünüm anlamında geleceğin ipuçlarını taşır gibi görünüyor.

Kaynak:Yamaha

Son düzenleme:
Çok güzel motor ya.Keşke Türkiyeye de gelse diycem ama gelmez herhalde. Böyle motorlar gelse en azından insanlar direk yüksek cc ile başlamak istemez.

tr ye gelirse ve fiyatı makul olursa bu motor burda çok satar ben alırım şahsen:)

Türkiye 'ye gelirse fiyatı en az 7000 olur.Yamaha'nın fiyat politikası malum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Depo göründüğü kadar büyükse menzil rekoru kırabilir. Teşekkürler, gelsin uygun fiyata alırız, uçmasın Yamaha:)

ahanda buraya yazıyorum 8 bucuk 9 dan aşşağıya gelmez Türkiye'ye.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Türkiye 'ye gelirse fiyatı en az 7000 olur.Yamaha'nın fiyat politikası malum.

ahanda buraya yazıyorum 8 bucuk 9 dan aşşağıya gelmez Türkiye'ye.

O kadar da olursa iyi.... 11 den aşağı olmaz sanırım....
yzf ye bakarak bu daha sportif.... Daha çok satacağına emnim... Tabi türkiyeye gelirse...

Ama gelecğini adım gibi biliyorum....Hindistan yapımı hangi motor gelmemiş ki?...:):)

türkiyeye gelirse ve fiyat çok makul olursa bu motor çok tutar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatlı bişey ya :wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gelirse kol gibi fiyat çekeceklerinden tutmayacak, tutmayacağınıda tahmin edeceklerinden getirmeyeceklerini düşünüyorum. tasarımı güzel o ayrı mesele tabi:cat:

Gelsede alamazsınız zaten :(

Aprilla nında boyle iki modeli var birini dun fuarda gördüm 9.000 ytl idi fiyarı 125 cc için 9000 verecekseniz bunun içinde o cıvarda bir rakam vermeniz gerekecek bu nedenle fazla umutlanmamak lazım.

bu motor süpermiş ya gelirse eğer alırım aslında bundan bi tane bole şehir içi ulaşımı için süper bi araç bence :cat:

Türkiyeye gelse ne olacak sanki.Alan çıkacakta ...Yine parası olan nesli tükenme tehlikesine giren alıcılara hitap eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar