Yamaha Fz16

Ben de bir konu hortlatayım bakalım; honda dazzlerı getirsin yamaha da bunu getirsin. Her yerde CBF, YBR görmekten bıktım. Motosikletten soğuyacam bu gidişle. Yok yok şaka soğumam.

ya arkadaş bu motora binebilmek için illa hintlimi olmak gerekir:silent: getirin şu modeli türkiyeyede insanlar motora binsin.
piyasa iyce çinlilere kaldı. getirinde kalitede bi seçenek daha olsun.

Ben de bir konu hortlatayım bakalım; honda dazzlerı getirsin yamaha da bunu getirsin. Her yerde CBF, YBR görmekten bıktım. Motosikletten soğuyacam bu gidişle. Yok yok şaka soğumam.

burda şunu atlamamak lazım.. YBR125 de hindistanda satılan bir motor ve bu motor ybr den %70-80 daha pahalıya satılıyor. Yani özel bir motor. Fiyat olarak karşılaştırmak gerekirse 6.900'lük cbr 125 in biraz üzerinde bir yere denk geliyor:)

Motor ybr değil duke 125 alan müsteri kitlesine hitap ediyor...Ben duke 'a tercih edebilirim çünkü en az onun kadar tarz sahibi ve dataylarda incelik olan bir motor

hahah 3 senedir gelse öyle olur,gelse böyle olur.Kuruttunuz bizi be,bize niye getirmiyorsunuz:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk parti tırlara yüklenmiş :p

bu denilde yamaha fazer serisinde f25 yapsa 250cc cift silindir super olur.tabi yapsa Turkiyeyede gelcegi yokta neyse

hep avrupa birliğne gircez diye bazı kurallar koyuyorlar ne cekiosak onlardan cekioruz,bide ülkemizde bu markaları getirenlerden
.neymiş euro 3 normları falan :S

hep avrupa birliğne gircez diye bazı kurallar koyuyorlar ne cekiosak onlardan cekioruz,bide ülkemizde bu markaları getirenlerden
.neymiş euro 3 normları falan :S
Avrupa birliğine girecez diye kurallar koyuyolar ama avrupa birliğine giden kaliteli mallar bize gelmiyo, bize hep 3. sınıf motorlar geliyo ama fiyatı da aynı. Kalitesi de düşük bize gelen malların. Motosiklet harici de mesela müzik kulaklıkları. burda 30 liraya aldığım bir kulaklığın kablosu 3 ay dolmadan kopuyor. Avrupa'dan 15 euro'ya bir sennheiser kulak içi kulaklık aldım, şubattan beri kullanıyorum hala yeni gibi. Hemde burda sennheiser kulaklıklar en az 70-80 lira ben orda 15 euro'ya aldım.

Ybr250 bile bu fiyatlara satilirken siz bu motorun 5bin.olacagina inaniyormusunuz en az 8 kusuratli birsey olucaktir hatta 8100 8200 fln ayrica turkiyeye geleceginide pek zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar