Korumalı kıyafetleri hayatını kurtardı

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
Ne kadar farlı, fosforlu, reflektörlü vb. giyinsekte geceleri gündüze göre daha az farkedilir oluyoruz...

Düşündüm de sekiz aydır karanlıkta motora binmemişim... Tırsıyorum geceleri vallahi. Gündüz gözüyle hem ben her tarafı göreyim hem de tüm diğer sürücüler beni...

Kaza yapan arkadaşa da acil şifalar diliyorum.

Koca motosikleti farketmemeyi gerekce gösterebilecek kadar umursamaz insanların yaşadığı bir ülkedeyiz. Korumalarla darbelerden korunabiliriz ama bu tür insanlardan nasıl korunacağımız bilen varmı bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gece vakti E5 gibi yollarda fazla yavaş da gitmemek gerek aslında. Yavaş yavaş sağdan gitmek daha tehlikeli bence. Bir anda en sol şeritten en sağdaki sapağa son anda dalan öküzler fln..
Bir de motor ve üzerimizdeki giysiler siyahsa daha fena.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önce açılmıştı konu.. Tekrar geçmiş olsun..

Gece vakti E5 gibi yollarda fazla yavaş da gitmemek gerek aslında. Yavaş yavaş sağdan gitmek daha tehlikeli bence. Bir anda en sol şeritten en sağdaki sapağa son anda dalan öküzler fln..

Kesinlikle katılıyorum. Sağdan yavaş yavaş gitmek çok tehlikeli. Trafiğin genel akışına uymak gerek.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...vicdansız herif nasıl görmüyormuş o kadar körsün o arabada ne işin var,ne hale gelmiş güzelim makina yaa..

Arkadaşa geçmiş olsun:rendeer: Galiba estetik merkezine çok güveniyor:cherry:

bencede haklısın,sağa yapışıp arkadan gelene yol vermeye çalışmak çok daha tehlikeli,zaten çogu takmıyor bu seferde yol veriyor düşüncesiyle dahada abuk hareketler yapıyorlar dikkat arkadaşlar...:wiinkk:

arkadaşımıza geçmiş olsun acil şifalar dilerim,
dangalak,denyo sürücünün de özrü kabahatinden büyük farketmemiş,farkedilmek için kazıkmı sokmamız gerekiyor gece vakti sinirlendim yine

Öncelikle geçmiş olsun kötü birşey olmadığına senvindim:rendeer:Benim anlamadığım böyle körlere nasıl ehliyet veriyorlar::rantinp:

22 Mart 2009
Süleyman KAYA
Bakırköy’de Perihan Çiçek Estetik Merkezi’nin müdürü Saadet Kahraman (25), dün saat 23.00 sıralarında, Maltepe’deki evine gitmek üzere motosikletiyle yola çıktı.

Cevizlibağ’a geldiğinde sağ şeritte ilerleyen Kahraman’ın motosikletine, görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı hızla giden Kemal Dinç otomobiliyle arkadan çarptı. Motosikletten düşen Kahraman, 20 metre sürüklendi. Yardıma koşanlarca otomobilin altından kurtarılan Kahraman, gelen sağlık ekiplerince hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde, kask ve korumalı kıyafetleri sayesinde ölümden dönen Kahraman’ın köprücük kemiğinin kırıldığı anlaşıldı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Dinç, Kahraman’ın motosikletini fark etmediğini söyledi.

7602155.jpg

Tanıdığımız bir arkadaşımız mı? Geçmiş olsun

sana göz raporu veren doktorun da , senin o kör gözünü de allah bildiği gibi yapsın

Yuhhh yalana bak görmemişmiş::angry2:: Sanki ordaki motor Honda Today onuda geçtim arkadaşımızın hayatını kurtaran giysiler korumalı diye belirtilmiş illaki biryerlerinde reflektör vardır

Resmen önemsenmediğimizin bir kanıtıdır bu olay:pale:

birinin ardan bana vuracağı endişesiyle yaşamaktansa öndeki arabanın km si kaçı gösteriyo diye kendi motorumda test etmeyi denerim

kıssadan hisse

yol müsaitse sağ şeride çekilipte sallana sallana gideceğime yüksek hızlarda giderim daha güvenli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar