Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Korayım süper valla, ne kadar erken çıkarsanız o kadar iyi benim içinde. Draggy 10-10:30 gibi Haremde olurum diyor. Banada uyar o saat. Sizin içinde iyiyse 9:30 gibi Cevizli köprüsünde katılırım size.

Koray bu arada forumda inşallah sizin okuldan kimse yoktur :) okulu asıyorum felan yazıyorsunda

Bende kgs var sorun olmaz, Hatunun turnuvası olmazsa tüm gün takılırdık :) siz kaç gibi gelirsiniz?

tamam murattan haber bekliycem.. sabah korumalarımı giyip muratı bekliycem ben.. orhanım hiç aralıksız hergün çalışıyorum.. okusalar bile anlayış gösterirler sanırım :) :) inşallah yarın biraraya geliyoruz o zaman.. :)

Olleyy, fuara gelemiyorum ama hiç olmazsa sizlere eşlik ederim Harem'e kadar :queen:

Koray yarın 9 'da sendeyim.Senin eve nasıl gidileceğini hatırlamıyorum.Nerde buluşalım.

Çeyrek geçe kalkıyor diye biliyorum vapurlar, saat en geç 11 de karşıda oluruz herhal :)

Koray yarın 9 'da sendeyim.Senin eve nasıl gidileceğini hatırlamıyorum.Nerde buluşalım.

Murat 9'da Darıca'da olursan, 9:30'da Cevizlide olursunuz. Zaten yarın sabah telefonlaşırız Koray'la ona göre bende çıkar evden beklerim sizi Cevizli köprüsünün ordaki durakta.

Olleyy, fuara gelemiyorum ama hiç olmazsa sizlere eşlik ederim Harem'e kadar :queen:

gadaşım çok eksik hissedicez emin ol.. neyseki hareme kadar gelebileceksin allahtan..

saat 9 da istasyondaki opette buluşuruz abi olurmu? BEYLEEERRRRR UNUTMADAN İYİ FOTOĞRAF MAKİNASI OLANLAR GETİRSİNLER LÜTFEN... :) :)

Son düzenleme:
Koray tamam.Yarın saat 9 'da istasyondaki opette buluşuruz.

Orhan tamamdır.Umarım bir aksilik olmaz 9.30 'da senin orada buluşuruz.

Son düzenleme:
Koray tamam.Yarın saat 9 'da istasyondaki opette buluşuruz.

Orhan tamamdır.Umarım bir aksilik olmaz 9.30 'da senin orada buluşuruz.

Tamam Murat beklerim sizi.

Koray hatırlıyorsun dimi geçen fuara giderken beni aldığın yeri, orda beklerim sizi sabah. Gerçi ben durakta beklerim GV'mle :cherry: elbet görürsünüz beni

tamam gadaşım hatırlarım ben orayı.. e zaten dediğin gibi görünürsünde.. :) baştan söyleyeyim sesten rahatsız olursanız karışmam :) yada iyisimi ben en arkadan geleyim :) :) draggy görüntü süper olacak inşallah.. hızlı gitmek yok tamammı? ben yetişemem sonra... :)

tamam gadaşım hatırlarım ben orayı.. e zaten dediğin gibi görünürsünde.. :) baştan söyleyeyim sesten rahatsız olursanız karışmam :) yada iyisimi ben en arkadan geleyim :) :) draggy görüntü süper olacak inşallah.. hızlı gitmek yok tamammı? ben yetişemem sonra... :)

Ben ayak uydururum merak etmeyin :)

arkadaşlar hepinizden özür dilerim ama yarın motorla gelemiyorum :(
Annemin doktorda randevusu varmış yeni haber aldım.
fuarda görüşürüz artık. çok istiyodum gelmeyi ama olmadı. en azından fuarda takılırız bu da bir artı :)

yolu bilmeyenler için söylemek istedim sahilden giderseniz hiç sapmadan dümdüz florya ya kadar gidin o sizi doğru havaalanı yoluna çıkarır ama bayaa gitmelisiniz.zaten havaalanına havlaştığınızda her yerde tabela göreceksiniz zaten o saate kadar gelebilirsem karşılarım sizi cnr ın önünde. bende leon var haberiniz olsun :)
iyi geceler gelirken dikkatli gelin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar