Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
609
valla ben zaten bu yakadayım yani karşıdayım :)
çok ekstrem birşey olmazsa geleceğim zaten, sadece siz saatleri belirleyin yerleri söyleyin. bu arada hava acaba bugün gibi mi olacak ???

orhan sanırım gene tanışamayacağız...
 
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
1,367
valla ben zaten bu yakadayım yani karşıdayım :)
çok ekstrem birşey olmazsa geleceğim zaten, sadece siz saatleri belirleyin yerleri söyleyin. bu arada hava acaba bugün gibi mi olacak ???

orhan sanırım gene tanışamayacağız...

Evet Tarkan ne yazık ki öyle görünüyor :pale: Bir daha ki sefere inşallah.

Ama bu yakadan gidecekler bir yerde toplanıp topluca giderse gelebilirim belki bende yanlarına.
 
Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
1,553
beyler yarın okulu kırıyorum :) kaçak var.. murat ne kadar erken gelir sen o kadar iyi.. :) :) evet kaçta geliyorsun? :) ve nerede ne zaman buluşuyoruz? :) orhan gadaşım buluştuğumuz yere gel hiç olmazsa bi görelim seni.. draggy sanada uygun bir saat olsun 12 de buluşabilirmiyizki? geçmi olur? tarkan telefonu gönderdim abi.. bu arada bugün hiç foto çekmedim desem yeri.. sadece 2 tane.. hereke çok güzel bir yer.. bir gezimizide oraya yapabiliriz.. motorumla ilk defa 100 ü gördüm :) ama yol çok yamalıydı keyifli olmadı.. ve daha fazla hızada çıkacağımı sanmıyorum.. neyse hadi ne yapıyoruz yarın söyleyin beyler.. :)

 
Katılım
18 Eyl 2008
Mesajlar
3,680
12 benim için geç olur maalesef, en geç 3 te hatunu Çamlıcaya yetiştirmem lazım... Fuar da rastlaşırız belki.
 
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
1,367
Korayım koymuşsun motoru güneşe karşı parlıyor resmen. Evet ya hiç foto çekmemişsin kardeşim, unutuyor insan dimi bende de oluyodu :)

Bu arada yarın hava yağışsız bulutlu ara ara güneş yüzünü gösterecekmiş :cherry:

Bende sizin buluştuğunuz yere gelebilirim beyler. Korayım sen Muratla buluşup nerden geçeceksiniz? Hiç olmazsa E5'te size katılırım Harem'e kadar sizi uğurlarım. Bana çıkarken bir haber verirsin size E5 Cevizli köprüsünde katılabilirim. Bu arada Korayım Muratla dönüşü yine arabalı vapurla yapın, sende KGS yok hala dimi o yüzden sordum köprüyü kullanmayın dönüşte. Gerçi yarın görüşürsek konuşuruz yine
 
Katılım
23 Mar 2007
Mesajlar
258
Arkadaşlar merhaba;

Koray abi gerçekten yarın hiç derse gitmiyecekmisin??
Eğer öyleyse Draggy ile beraber buluşup erkenden gidelim, ne derdin.?

Tarkan sana bende özelden gsm numaramı gönderiyorum.

Burak, Öznur siz ne yapıyorsunuz yarın??

Orko-ye seninle tanışmayı bende çok istiyorum ama yarın olamayacak anladığım kadarıyla.
 
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
609
koray iki resim çekmişsin ama süper resimler olmuş kartpostal gibi hele ikincisi çok hoşuma gitti...
arkadaşlar belki yarın kız arkadaşımda gelebilir sırf bundan dolayı arabayla gelebilirim ama henüz netlik kazanmış durumda değil
evet arkadaşlar saat kaçta geleceksiniz şimdi???
 
Katılım
23 Mar 2007
Mesajlar
258
Koray ben fabrikada arızalar ile boğuşurken sen gezmek için aradın.Çatladım valla orta yerimden.Hain seni.
 
Katılım
23 Mar 2007
Mesajlar
258
Orhan tanışmış oluruz.Kısa da olsa sanallıktan kurtuluruz.Sanırım motosikletlerle gelicez.Koray okulu asmış, çok sevindim.
 
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
1,367
Orhan tanışmış oluruz.Kısa da olsa sanallıktan kurtuluruz.Sanırım motosikletlerle gelicez.Koray okulu asmış, çok sevindim.

Evet valla sizin adınıza çok sevindim yarın hava güzel olacakmış, Korayda okulu kırmış :)

Evet tanışır sanallıktan kurtuluruz.

Burak siz nasıl gideceksiniz? Sizde Harem'e gelseniz orda ufaktan bi toplansak ya :)
 
Katılım
18 Eyl 2008
Mesajlar
3,680
Erken olursa buluşabiliriz :) bu arada sorması ayıp fuara nasıl gidiliyor, sahil yolu mu? tem mi hangisinden :mrgreen:
 
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
609
arkadaşlar gelip sizi orda karşılayabilirim sahilden basar gideriz ama işte eğer kız arkadaşım gelirse motorla gelemem ancak arabayla gelebilirim kask yok çünkü :)

fuar cnr da yani havaalanının orada :)
 
Son düzenleme:
Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
1,553
murat sen kaç dersen hazır olurum.. okulu harbiden astım bi yakalanırsam direk disipline verirler :) eheheh :) madem çok erken çıkalım.. hem draggy yi hemde gadaşım orhanımı kaçırmamış oluruz :) tarkan motorla gelin abi yaaaa... dizelim kuzuları.. :) bu arada bende kgs var artık ama denizden geçmek daha atraksyonlu olr derseniz denizden geçelim.. ama sahilde çay ısmarlatırım ev sahiplerine haberiniz olsun.. :) gadaşım, muratla burdan çıkarken ararız.. olurmu?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst