ya bıraz delirtim seni galiba

kusura bakma.
tavsiyelerin için sağol doğru söylüyorsun.ben senin dediğin modeler üzerinde duruyim.
off hem spor gözüksün hem rahat olsun hepsi birlikte olmuyor tabi

ale:
senin kulandığın motor nasıl?
f800st kullanıyorum, motorumdan gayet memnunum.. en ağır hava koşullarında 1200km yol yaptım non-stop kıyıdan komple istanbul turu.. yıllardır zincir olayından sıkıldığım için devamlı yağlamaktan kayış ya da diferansiyel tahrikli bir motor arıyordum..
şöyle ki, torku çok yüksek.. eğer tecrüben yoksa hiç başlama diyeceğim bir motor.. 0-100km hızlanma 3.5saniye.. gerçekten tehlikeli.. abs'ler iyi çalışıyor, tek problem arka abs çok erken devreye giriyor.. bütün bmw modellerinde böyle.. bu da alışık olmadığım için acaba fazla mı fren yaptım acaba arkam tutuştan koptumu diye tedirginlik yaratıyordu ilk başta.. zamanla alışıyorsun..
3.6lt/100km ortalama yakıt tüketimiyle gidiyorum.. ama ilk aldığımda bir depoyla 5.2lt ortalama gördüğüm günler geçirdim zar zor 4.6lt ye düşürdüm.. istanbul trafiğinde dur kalk yüzünden.. geniş bir motor her zaman araçların arasından geçemiyorsun, aynaların çarpabilir..
250cc cruiserdan sonra pek tavsiye etmem kendi motorumu.. yıldız yokuşunda kaza tehlikesi atlattım, yerdeki ince toz birikintisini farkedemedim.. birbiriyle rampada yarışan belediye otobüslerini sollayıp geçiyim egzostdan zehirlenmeyim diye gazı biraz açmamla arka teker spine geçti.. fishtale denilen arkamın savrulmasıyla biraz çaba sonrası kontrolü topladım.. kısaca tehlikeli