[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

abi merhaba.. sen hatırlamazsın ama fuarda tanışmıştık umarım buluşmalarda tekrar sohbet imkanımız olur.. eğer sınava katılacak arkadaşların sayısı fazla ise erteleme gibi bir durum olabilir.. eğer erteleme olacaksa bunu hemen yaparsak iyi olur.. ona göre programlar herkes kendini.. saygılar.. :)

saygılar benden arkadaşım :rendeer:
erteleyecekseniz garipceye gelirsiniz derim ben :rendeer:

garipçe benim için zor.. cumartesi az ama pazar full dersim var.. cumartesi iptal edebilirim ama pazar imkansız.. :( çoooook çalışmam lazım çok:( neyse hayırlısı gelsin bakalım ayın 4 ü belkide sınavlar ertelenir :) yada sınav çıkışı yetişir arkadaşlar.. bende sabahtan katılamayacağım 4.deki buluşmaya.. sabah 2 ders yapıp gelicem..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi olmasından ve sınav tariğine geldiğinden dolayı bu gezi planınız biraz ters olucak düşüncesi var ben de şahsi görüşüm:rendeer:

senin sınava girmene gerek yok be abi gel diploman hazır:p

garipçe benim için zor.. cumartesi az ama pazar full dersim var.. cumartesi iptal edebilirim ama pazar imkansız.. :( çoooook çalışmam lazım çok:( neyse hayırlısı gelsin bakalım ayın 4 ü belkide sınavlar ertelenir :) yada sınav çıkışı yetişir arkadaşlar.. bende sabahtan katılamayacağım 4.deki buluşmaya.. sabah 2 ders yapıp gelicem..

garipçeye gidecegimiz gün sınav yokki :silent:
12 nisanda gidiyoruz :wiinkk:

garipçeye gidecegimiz gün sınav yokki :silent:
12 nisanda gidiyoruz :wiinkk:

sayın cadımız :) ayın 4 ündeki sınavı kastetmiştim.. :)gerçi yukarıdaki yazılarda sınavın olmadığı yazıyor.. o zaman sizlerde geleceksiniz yani şileye..:) garipçeye gelmeyide çok istiyorum ama çok zor.. fotoğraflara bakar gelmiş kadar oluruz.. :) bizim içinde geziniz vede atıştırınız.. pazar günü özel ders veriyorum ben maalesef.. gelememem bundandır.. :(

tarkan, tüm zamanların en işsizi olarak sürekli müsaitken, burada olmadığım tek zamana buluşma ayarlamışsınız:salut:

sizlere şimdiden keyifli sürüşler.artık ben bir dahakine ehliyetle katılırım umarım.
hepinize iyi eğlenceler şimdiden...

zaten bu gidişle yağmurdan dolayı tüm geziler iptal olacak ozzone :) dua edelimde cumartesi fuara gideceğimiz gün yağmasın bi buluşalım sonra 4ünü düşünürüz.. :) sanki bundan sonra hiç güneşi görmeyecekmişiz gibi bir his var içimde.. :) hem daha sonra ehliyette gelecek.. :) rahat rahat gezeriz ailecek.. :)

emekkoray ben yanlış anlamışımdır :rendeer:
malesef 4-5 nisanda sınav var gelme şansım kalamdı gibi :pale: gerçi sabah sınava girip sınav sonrası size katılıcak olan ve artcısı olmıyan biri varsa öğleden sonraki derse girmiyebilirim :p
fuara gelicekseniz daha detaylı konuşuruz.. :wiinkk:

yagmur yagsada gideriz merak etme gezilere maksat birlikte bişeyler paylaşmak :rendeer:

ya acaba gezi saatini 12 gibi yapsak daha mı iyi olur. en azından sınavdan sonra olmuş olur. katılmak isteyende sınavdan sonra gelir
kaçta bitiyor sınav arkadaşlar ???
Benim sınavları bırakalı yıllar oldu da :cherry:

12 yapsan bu sefer öğleden sonra sınava girecek arkadaşlar var bence siz gidin eğlenmeye biz sonra katılırız. 2. bir grup halinde şileye geliriz

önceki topicde sanki daha kalabalıktık ama burda katılım az oldu nedense.
neyse daha zaman var belki katılacak olanlar çıkar daha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar