Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

allah rahmet eylesin..mekanları cennet olsun..
Merak ettiğim bir şey var.kazaya sebebiyet veren araçla ilgili bir gelişme var mı?Tespit edilememiş mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok kötü bir olay, Allah rağmet eğlesin.

inşallah bu taziye ve kutlamalar bölümünde gördüğümüz ,göreceğimiz son acılı haber olur ..

herkese kazasız belasız sürüşler dileğiyle..

57579796.jpg

82795989.jpg

vvvvr.jpg

6 Haziran 2008...

ben ne zamandır siteye bile girmiyorum.. haberi bi arkadasimdan aldim. 6 haziran dun gibi. Hande'nin guler yuzu, samimiyeti, sicakligi... inanamiyorum:(

basimiz sağolsun, allah yakinlarina sabir versin...

:(

kemal abi.. hande.. Alllah'ım mahvoldum.. keşke girmeseydim siteye.... ne kadar acı verici.. siz ölmeseydiniz nolurdu, daha nice yıllar vardı önünüzde, biri şaka desin yalan desin nolur..

ben ne zamandır siteye bile girmiyorum.. haberi bi arkadasimdan aldim. 6 haziran dun gibi. Hande'nin guler yuzu, samimiyeti, sicakligi... inanamiyorum:(

basimiz sağolsun, allah yakinlarina sabir versin...

:(

O akşam ne kadar çok eğlenmiştik değil mi, şu an bunun bir kabus olmasını, uyanınca rahat bir nefes alabilmeyi o kadar çok isterdim ki.. onları hep gülen yüzleriyle hatırlayacağım, Rabbimiz mekanlarını cennet eylesin, onları orada sonsuza dek hiç ayırmasın, sevenlerinede sabırlar versin..

Son düzenleme:
ooooofffffffffffff yaa arkadaslar allah rahmet eylesin inanin takendy arkadasima katiliyorum sirf su haberleri okumayayim diye siteye girmek istemiyorum offffff

Mekanın cennet olsun dostum.:salut::salut::salut:
dostum bu aci haberi vermissin bir zamanlar, simdi senin aci haberini okuyoruz 2 gündür. senoin de mekanin cennet olsun aYe.. her ne kadar seni hic tanimamis olsam da, meger ayni semtin cocuklariymisiz.

Allah rahmet eylesin, sevdilkerine ve yakınlarına allah sabır versin, hiç tanımadığım halde göz yaşlarımı tutamadım, Keşke hiç yaşanmamış olsaydı. yazarken bile yutkunuyorum ben.
Yakınları ne yapsın.. Allah sabır versin. Mekanınız cennet olsun abi.

kendısıne ALLAH tan rahmet yakınlarına sabırlar dılerım hepımızın bası saolsun.....

Zamanında sende taziye sayfaları açmışsın.Şimdide senin taziyeni yazmakda varmış.Allah gani gani rahmet eylessin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar