kawasaki zx 1300

kawasaki zzr 1300 le motorumu degısecegım yorumlarınızı beklıyorum nasıl bır motor sıkıntılımı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yenimi çıktı bu model. kaç beygir

320 gördüğün motoru neden değiştirmek istiyorsun ki :silent:

Ne zaman çıktı bu motor kaç model kaç eşşek gucu nasıldır tipi :queen:

öyle bi modeli mi var yaw :mrgreen:

yanlış yazdı herhalde Kawasaki ZX130 diye bi model var ama 320 km/s yi geçer mi bilemem :queen:

şaka bi yana adamlar cup modelleri bile yeşil yapıyorlar yaw :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
kawasaki zx 1300 le motorumu degısecegım yorumlarınızı beklıyorum nasıl bır motor sıkıntılımı
ZX-1400 'dür yalnış yazmış arkadaşlar..:mrgreen:

yanlışı bile yanlış yazıyorsun.. da, biraz açsa konuyu keşke, 79-82' model türkiye'de olduğunu hiç duymadığım bir motor olmasına rağmen.. kullandığın motor nedir de zx-1300'e geçmek istiyorsun? ya da hangi motoru istiyorsun da sıkıntılı mı diye soruyorsun? ama bu motor da 150km/h yi geçemiyor o ayrı..

Son düzenleme:
o bi cup mu yha ne kadar güzel bir cup bu süpermil ben cok begendim nedir bunun moıdelı kac paradır tr de pisayada varmıdır sevinirim cvp vcerırseniz...

birr de güsel abicim neden 320 gören bir model değiştirip te cup model dönüyor anlamadım yoksa bu bır saka mıdır_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motorun turba takviyesi yok ama soylim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kek gıbı herseye atlamayın:queen:

Türkçe'de i,ü,ö gibi noktalı sesli ve ş,ç gibi sessiz karakterler de bulunur. Daha forumdaki sorun bile Türkçe'den noksan, anlatım becerisi olmayan bir yazıyla yazılmış iken kek gibi atlamayalım evet. Önce biraz öğrenmen gerekli, neyse haydi gülelim :queen:

Motorumu degiştireceğim demişsiniz motorunuzu herkes biliyor olmalı :) bahsetmemişsiniz ki motorum şu ditye karşılaştırabilsinler =)zaten öyle bir modelde yokmuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar