Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ulan hyosung adam gibi bir tasarım yapıyorsun motora birde 4 zamanlı olsan varya tadından yenmezsin :mrgreen:

ben aldım 8750 + masraflar şuan 8650+ masraflar yani 100lira zarar ettik ama tayyipin işini kim ne bilirdi:D

Şu motorda tek eksik olan şey ses :) 650 r modelinde de tatminkar bir ses yok...

abicim sende şey bulmuşsun şeylisini arıyorsun, diye bi laf vardı anladın sen onu:)

bu arada serkanADH13 abimin yardımlarıyla motoru iş yerime götürdüm otoparkta uzun süren pratiklerle kendimi motorcu olarak çağırmaya başladım ancak çalışmalarım devam ediyor, önce güvenlik sonra zevk..

Son düzenleme:
Ulan hyosung adam gibi bir tasarım yapıyorsun motora birde 4 zamanlı olsan varya tadından yenmezsin :mrgreen:

Arkadasim sen yanlis forumdasin yaw bu gpr degilki..yada aprilia:queen:
zaten 4 zamanli ::cherry:)sen 4 silindirle 4 zamani karistirdin yada yanlis foruma yanlis yorum :rendeer:

arkadaşlar comet te bu başlığın içine dahil mi sayfa çok inceleyemedim kusura bakmayın.

edit: aslında modellerle ilgili başlıkların altındaki geyik mesajlar silinebilse daha faydalı olurmu ki ?

arkadaşlar comet te bu başlığın içine dahil mi sayfa çok inceleyemedim kusura bakmayın.

edit: aslında modellerle ilgili başlıkların altındaki geyik mesajlar silinebilse daha faydalı olurmu ki ?

cometle ilgili bilgilderide alabilirsin görünüş dışında çok aşırı bir değişiklik yok motor vs olarak :cat:

cometciler bizden degildir (lucas dahil):queen::queen::queen:
saka bi yana hersey ayni goruntu farkeder mi? etmez tabiikide :rendeer:

bide buna bakarmısınız
http://www.sahibinden.com/full_full...li_makina-92WQQaXQQ11519216WQQpXQQdisplayitem

daa yeni modeli var..bunun modeli 2007 ve km si daha fazla...

fakat bu ilandakini tavsiye ederimm

motorunda giderinde sorun yokk şahsen biliyorum makinayı..
http://www.sahibinden.com/2008_model_st_kanuni_6_250_tl_!!!-42WQQaXQQ10973539WQQpXQQdisplayitem

hocam bana mersin çevresinden lazım.
bi haftaya da alacam inş.
yani hatay-osmaniye en uzak batıdan antalya olablir.:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün bizim moorcuya indim muhabbet etmeye gözüme gri siyah gt250r takıldı bindim çalıştırdım inanın motorun orj egzostunu fırlatın atın diyorum yani o derece .. tiger egzost vardı gt250 r üzeirnde ince bişeydi carbonfiber vardı üzerinde ama okadar tatlı güzel bir ses çıkartıyorki egzost abanınca gaza süper ses veriyor tavsiye ederimm!!

Ne kadar bu tiger egsozlar ya? Ses ve görüntü dışında motora bir katkısı var mı? Yakıtta falan artışa neden olur mu?

katkısını fiyatını cartını curtunu bilmiyorum ama süpper ses veriyor orj egzosta göre hem tatlı hem abart :)

24 ay vade ile 9.000 ytl ye geliyor şu anda:cat: Benim bayimde 1 adet kaldığı için elinde bu fiyat yoksa yeni fiyatla bile bundan pahalı.

Moderatör
Tiger egzos kullanıyorum.. Sesi değiştirdiği kesin, orjinaline nazaran.. Fakat yinede çok muhteşem birşey beklemek yanlış olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar