Beyler İST dayım salıya kadar... Satan warsa hemen görüşelim !
Arkadaşlar elinde 11 bin nakiti olan bu makinayı kaçırmasın.
http://www.sahibinden.com/honda_cbr...WQQaXQQ12972782WQQpXQQdisplayitem&keyword=cbr
250 lik makinaya 8 bin vereceğinize 3 bin daha verip alın makinanın kralını:wiinkk:
bence çok güzel bi makine bendede mct 250 vardı racing e geciş içn ufak bi makine almayı düsünüyordum öle de yaptım alalı bi hafta falan oluo ama herseyi süper bi makine özellikle görünüs açısından abilerinden aşagı kalmıo gayet kaslı bi makine sürat acısından da yeni racing e geciş içn gayet yeterli hyosunglarda fren, krank vs. problemlerde duyduma göre st de düzeltilmiş st enjeksiyonlu modeli hyosung alcagına st yi tercih et derim şimdiden hayrlı olsun..
çinle başladım koreye geçip en sonda japonlara geçerim heralde
paran fazla geldi herale.arkadaşım cep telefonu degilki bu.alsat alsat milleti ihya edeceksin.birkere al tam al kardeşim parayı sokaktanmı topluyorsun
arkadaşlar benim yiğenin sarı hysoung gt 250 side çalındı motor sarıdır duyurulur yeni kaporta boyadan çıkdı boyası yenidir
Beyler ötv indirimi yansıyacak mı hyo'lara? Sado 9.000'e almıştı galiba. 8.000'e falan iner mi fiyat ne dersiniz?
Kanuni'yi arayıp durumu sordum, şu anda fiyatlara yansıtıldığını söylediler ancak fiyat için bayilerle görüşmemiz gerekiyormuş. Konya'da bir bayi istedim, verdikleri bayi o motorlardan getirmiyoruz dedi. Başka bir bayi soracağım, herhalde koca Konya'da bulamayacak değiliz bu motoru.