süper bir gündü
benide köprüden geçirdiniz ya helal olsun nediyim size ben
benide köprüden geçirdiniz ya helal olsun nediyim size ben
süper bir gündü
benide köprüden geçirdiniz ya helal olsun nediyim size ben![]()
nemi dicen hıı bi düşünelim
saolasınız vapur derdini çektirmediniz bana
ohh be rahatlık varmış diyebilirsin)
selam arkadaşlar eve daha şimdi girdim.
Bugün ne oldu biliyormusunuz bana göre dünyanın en sıcak insanlarıyla tanıştım aman ALLAHIM o ne güzel ortam o ne güzel insanlar yok böyle bir şey inanın sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum mutluluğun resmi yapılırmı sizce bilmem ama ben bugün mutluluğun resmini gördüm...Hepinize teşekkür ederim:rendeer:
Gürkan abi mecidiyeköyde kırmızı ışıktaki bayan ne diyordu sana bakarak:queen::queen:
süper bir gündü
Bugün ne oldu biliyormusunuz bana göre dünyanın en sıcak insanlarıyla tanıştım aman ALLAHIM o ne güzel ortam o ne güzel insanlar yok böyle bir şey inanın sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum mutluluğun resmi yapılırmı sizce bilmem ama ben bugün mutluluğun resmini gördüm...Hepinize teşekkür ederim:rendeer:
Gürkan abi mecidiyeköyde kırmızı ışıktaki bayan ne diyordu sana bakarak:queen::queen:
süper bir gündü
seninki buna benziyor yeni gelin hem ağlarım hem giderim :rendeer:
inanmak başarmanın yarısıdır derler sen inandın bizde biraz yardım ettik :rendeer: