Darülaceze Huzur Evi

abartma bee gidonu biraktim bi ara ben ruzgar yoktu allahtan olsa ozaman gorurdum terin nerenden ciktigini

selam arkadaşlar eve daha şimdi girdim.
Bugün ne oldu biliyormusunuz bana göre dünyanın en sıcak insanlarıyla tanıştım aman ALLAHIM o ne güzel ortam o ne güzel insanlar yok böyle bir şey inanın sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum mutluluğun resmi yapılırmı sizce bilmem ama ben bugün mutluluğun resmini gördüm...Hepinize teşekkür ederim:rendeer:
Gürkan abi mecidiyeköyde kırmızı ışıktaki bayan ne diyordu sana bakarak:queen::queen:

bizlertde seni tanıdığımıza sevindik :rendeer:

süper bir gündü:)
benide köprüden geçirdiniz ya helal olsun nediyim size ben:p

geçecen tabi eskortluk yaptık resmen demekki geçiliyomuş :cherry:

Son düzenleme:
Bugün ne oldu biliyormusunuz bana göre dünyanın en sıcak insanlarıyla tanıştım aman ALLAHIM o ne güzel ortam o ne güzel insanlar yok böyle bir şey inanın sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum mutluluğun resmi yapılırmı sizce bilmem ama ben bugün mutluluğun resmini gördüm...Hepinize teşekkür ederim:rendeer:
Gürkan abi mecidiyeköyde kırmızı ışıktaki bayan ne diyordu sana bakarak:queen::queen:

bizde seni tanıdımıza memnun olduk kardeşim hayatımın en rahat gezisini yaptım sayende :)
bayanın dediğini deyim aniden kırmızı yandı sanki hep yavaş yavaş yanıyordu
:queen:

süper bir gündü:)
benide köprüden geçirdiniz ya helal olsun nediyim size ben:p

seninki buna benziyor yeni gelin hem ağlarım hem giderim :rendeer:

inanmak başarmanın yarısıdır derler sen inandın bizde biraz yardım ettik :rendeer:

Son düzenleme:

inanmak başarmanın yarısıdır derler sen inandın bizde biraz yardım ettik :rendeer:[/QUOTE]

Hepinize köprü geçişinde Burçine olan desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Dilaver abi sanada ayrıca teşekkür etmek isterim 650 cc lik bir makina varken altında sol aynama ne zaman baksam hep orada olduğun ve kontrol ettiğin için . :)

Korkut 250 bizde seni tanıdığımıza çok sevindik umarım bu arkadaşlık daim olur :)

Son düzenleme:

inanmak başarmanın yarısıdır derler sen inandın bizde biraz yardım ettik :rendeer:

Hepinize köprü geçişinde Burçine olan desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Dilaver abi sanada ayrıca teşekkür etmek isterim 650 cc lik bir makina varken altında sol aynama ne zaman baksam hep orada olduğun ve kontrol ettiğin için . :)

arkanda o0ldugu sürece illaki o cüssenin bir kısmı gözükür yani:):p

Ama artık hep ikinci köprüden gitmek isteyecek köprüden geçme işini birde birinci köprüden yaptımmı bu iş tamamdır:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar