Darülaceze Huzur Evi

tamam tamam.... gidiyorum,buldun garibanı eziyon gece vakti....

gaddar cadı...

Taksim'de Oğlumla bir yerlere (dershane vs:mrgreen: )koştururken dalmış:pOĞLUMVE BEN'i karşımda görünce şaşırdım sonra Darülaceze ziyaretini anımsadım ki zaten grubun geri kalanıda karşıdaydı ve bunca yağmurlu günden sonra dostları görmek ayrı bir keyifti:cat:
Bu duyarlı gezi için yolunuz açık olsun dostlar :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı bir etkinlik amacına ulaşarak güzel bitti emeğigeçen düzenleyen herkese teşekkürler,resimler akşama geliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine katılamadım malesef :pale: Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz :rendeer:

şimdi geldim...

harem'den başlayan buluşmamız,sirkecide toplanmayla devam etti...kahvaltımız güzeldi,ama karaköyde değide taksim'de kahvaltı ettik o başka... epeydir börekte yememiştim zaten:)

alış-verişlerimizi yaptık,yola çıktık,ziyaretimizi gerçekleştirdik...

herkesin en azından 1 kere görmesi gereken bir yer!!! özellikle kantini koklamanız (!) gerek!!!! resmen (özür diliyorum) sidik ve b.k kokuyordu!!!! inanılır gibi değil....

ama binalar temiz ve bakımlıydı,hatta temizlik yapılıyordu...

ama yaşlılarımızı bu halde görmek bana acı verdi!!!!

allah kimseyi düşürmesin...

ayrıca; emeği geçen herkese çok teşekkürler...

özelliklede caner'e...:rendeer:

fotoğrafları ve video'ları sabırsızlıkla bekliyorum... aklıma gelmişken yazayım:p

saz'lar,tef'ler,ziller çalındı; göbekler atıldı...

kahkah'alar aldı başını gitti.... çok güzeldi......

allah hepinizden razı olsun!!!!!!!!!!

resim ekliyecek arkadaş topic açsın resimleri oraya ekleyelim ben şuan evde değilim eve geçince eklicem ,
bu arada tüm abilerim ablalarım kardeşlerim herkese teşşekkürler içimizi titreten anne babanın kıymetini iki kat arttıran bir ortam keşke daha fazla kişi gidebilseydik ve onlar için daha fazla bişeyler yapabilseydik ,

gözünüzün içine bakıp sizden para isteyende vardı muhtaç oldu halde gururlu olup aramıza gelmeyenlerde orası altından kafes olsa hiç kimse orada kalmayı haketmiyor herkes ailesiyle birlikte bir ömür geçirmek ister. . kelimeler kifayesiz

fotoğrafları eklediğimde az çok anlıyacaksınız. ..

resim ekliyecek arkadaş topic açsın resimleri oraya ekleyelim ben şuan evde değilim eve geçince eklicem ,
bu arada tüm abilerim ablalarım kardeşlerim herkese teşşekkürler içimizi titreten anne babanın kıymetini iki kat arttıran bir ortam keşke daha fazla kişi gidebilseydik ve onlar için daha fazla bişeyler yapabilseydik ,

gözünüzün içine bakıp sizden para isteyende vardı muhtaç oldu halde gururlu olup aramıza gelmeyenlerde orası altından kafes olsa hiç kimse orada kalmayı haketmiyor herkes ailesiyle birlikte bir ömür geçirmek ister. . kelimeler kifayesiz

fotoğrafları eklediğimde az çok anlıyacaksınız. ..

allah kimseyi ellere muhtac etmesin bu sadece orada degil heryerde tekrar ediyorum allah kimseyi ellere muhtac etmesin

herşey için çok teşekkür ederimm...sizlerle tanışmak birlikte gülmek büyük şerefti benim için...çok güzeldi sizinle geçen zamanlar....

ayberk abimin dediği gibi allah kimseleri öyle bir yere düşünmesinn orada memnun olanlarda vardı fakat benim en son tercih edeceğim bir yaşam olur...herkezinn gidip görmesi gerek ben halime şükür ettim....şuanki yaşantınıza şükredin....

eve dönştede bir araç tarfından orta şeritte normal normal giderken sıkıştırıldımm fren yapmasaydım iki araç arasında pres olucaktım orta şeritte.....

neyseki eve gittiğimde sapa sağlam durdum vee bir kez daha şükrettimm ..eve gelebilidiğim içinn....

tekrar söylüyorumm sizlerle tanışmak muhabbet etmek çok keyifliydii...tekrar görüşmek üzere...

Bir gün hepimiz yaşlanıcaz inşalah Allah bizi oralara düşürmez, çok zor....,kimse orada yaşamak istemez,ne kadar iyi bakım olursa olsun,o kadar ömür geçir sonrası darulaceze...

Umarım bugün oradaki insanlara bir nebze olsun mutluluk verebilirmişizdir,bu işi arada bir yapmamız lazım gelecekte bir gün bizde orada kapıdan girecek birini bekliyor olabiliriz....,,

Bu arada katılan herkese teşekkür ederim çok güzel bir gündü nice böyle etkinliklere beraber katılmak dileğiyle......

Son düzenleme:
herşey için çok teşekkür ederimm...sizlerle tanışmak birlikte gülmek büyük şerefti benim için...çok güzeldi sizinle geçen zamanlar....

ayberk abimin dediği gibi allah kimseleri öyle bir yere düşünmesinn orada memnun olanlarda vardı fakat benim en son tercih edeceğim bir yaşam olur...herkezinn gidip görmesi gerek ben halime şükür ettim....şuanki yaşantınıza şükredin....

eve dönştede bir araç tarfından orta şeritte normal normal giderken sıkıştırıldımm fren yapmasaydım iki araç arasında pres olucaktım orta şeritte.....

neyseki eve gittiğimde sapa sağlam durdum vee bir kez daha şükrettimm ..eve gelebilidiğim içinn....

tekrar söylüyorumm sizlerle tanışmak muhabbet etmek çok keyifliydii...tekrar görüşmek üzere...

Tekrardan aramıza hoş geldin...

ben ve arkadaşlarımda seni tanıdığımız için çok mutlu olduk...:rendeer:

arkadaşlar aranızda erken ayrıldığım için kusura bakmayın,
nişan düğün işleri var bizim kardeşin onun için ayrılmam gerekti.
kötü olanda son dakkaad haber veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar