evden kaçıyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emre bana yalnız kullanma diyor motoru ama ben şimdi evden kaçıp motoruma binicem :queen: Doktora gitmem lazım onun işten gelmesini bekleyemicem zira hava bugün güzel.
Yani kısacası hakkınızı helal edin arkadaşlar bu son sözlerim olabilir :mrgreen:
Hepinizi çok seviyorum :rendeer:
Aslında yalnız değilim kocacım İki arkadaş olcek yanımda Yusuf ve Yusuf :queen:
Akşam beni dövme ama eve gelince :queen: bak buraya yazıyorum ki başıma bir iş gelirse kocamdandır herkese duyurulur :queen:

Ben şimdiden savcılığa suç duyurusunda bulundum bile merak etme sen...:queen:

tilkinin dönüp dolaşacağı yer nere biliyosun bence akşam kaskı kafandan çıkarma:mrgreen:

o kadar giyindim hazırlandım çıktım kapının önüne motorun brandasını çıkardım kilidi sökerken ttaattttaaaammm ggüümbüürrrr şeklinde gökgürültüsü simsiyah bulutlar üzerime üzerime sanırım bu bir işaret :mrgreen: kocadan gizli iş çevirirsin he al sana yağmur al sana al sana :queen: ahh aaahhh :)

o kadar giyindim hazırlandım çıktım kapının önüne motorun brandasını çıkardım kilidi sökerken ttaattttaaaammm ggüümbüürrrr şeklinde gökgürültüsü simsiyah bulutlar üzerime üzerime sanırım bu bir işaret :mrgreen: kocadan gizli iş çevirirsin he al sana yağmur al sana al sana :queen: ahh aaahhh :)

yaa gördünmü demişdi sana bizde ilkerlere gidecez ama kar yağdı yaw..bakalım arabayala gitcez heralde :(

ama sizde hemen ele veriyosunuz beni :p
ben arkadaşımı korumak istedim çıkmasın tek diye şeyetim :queen:

Emre bana yalnız kullanma diyor motoru ama ben şimdi evden kaçıp motoruma binicem :queen: Doktora gitmem lazım onun işten gelmesini bekleyemicem zira hava bugün güzel.
Yani kısacası hakkınızı helal edin arkadaşlar bu son sözlerim olabilir :mrgreen:
Hepinizi çok seviyorum :rendeer:
Aslında yalnız değilim kocacım İki arkadaş olcek yanımda Yusuf ve Yusuf :queen:
Akşam beni dövme ama eve gelince :queen: bak buraya yazıyorum ki başıma bir iş gelirse kocamdandır herkese duyurulur :queen:

aman arkadaşım ya:cyclopsan.Allah göstermesin birşey olur, burda vicdan azabından kahroluruz.eşinize selamlar, umarım sakin biridir

:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
aaaaaaa:cyclopsan Gürkan abi bak ayıp oluyo yoldurtma şimdi birilerinin saçını başını bana anladın sen onu bak intikamım acı olur sen kimin yanındasın :queen:

Doğru söz burada kır dizini herhelde :queen: Kimin dizini kırayım ama :queen:

Hayır ben Gürkan abi böyle dediyse bir bildiği vardır diye düşünmüştüm nede olsa onun hayat btecrübeleri daha fazla:queen::queen::queen:

aaaaaaa:cyclopsan Gürkan abi bak ayıp oluyo yoldurtma şimdi birilerinin saçını başını bana anladın sen onu bak intikamım acı olur sen kimin yanındasın :queen:

Doğru söz burada kır dizini herhelde :queen: Kimin dizini kırayım ama :queen:

dağa fazla yazarsam aile içi façia olucak :bounce:
aman diyorum biliyorum nasıl inkikam alıcanı da burda olan aygüle olucak :queen::rendeer:

Hayır ben Gürkan abi böyle dediyse bir bildiği vardır diye düşünmüştüm nede olsa onun hayat btecrübeleri daha fazla:queen::queen::queen:

sorma zaten bu tejrubelerden geliyo ne geliyorsa başıma:wiinkk::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar