evden kaçıyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayır ben Gürkan abi böyle dediyse bir bildiği vardır diye düşünmüştüm nede olsa onun hayat btecrübeleri daha fazla:queen::queen::queen:

Gürkan abi Korkut sana yaşlı dedi :queen: :queen: :queen:

dağa fazla yazarsam aile içi façia olucak :bounce:
aman diyorum biliyorum nasıl inkikam alıcanı da burda olan aygüle olucak :queen::rendeer:

Aygül işi bitti gitti sıradakiiiiiiiiiiiiii :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
ne işin var kadın başına arkadaşım düşecen edecen mazallah......:pr:

emre bu hatununa acil iş bul evde oturmak yaramıyo buna :queen::queen:

ne işin var kadın başına arkadaşım düşecen edecen mazallah......:pr:

emre bu hatununa acil iş bul evde oturmak yaramıyo buna :queen::queen:

Düşmez kalkmaz bir Allah, düşe kalka geçtik biz bu yollardan, düşenin dostu olmaz, düşene de bir tekme sen vurdun Ceeeemmmm :queen: :queen: :queen:

Bana bakın tepemin tası atıcak ama birazdan sen de mi bürütüs sende miiiiii:santa: Kadının yeri yuvasıdır neymiş öle çalışmak filan aaa :queen: :queen: Hadi bilemedin en çok kadın dediğin kocası önde o arkada motorla gezer ne işi cık cık cık.. :queen: :queen: :queen:

Açılınnn "KOCA" geldi.:cherry:

Karıcığım hiç oluyor mu öyle "evden kaçıyorum" lar filan? Ya başına birşey gelse Allah Korusun, ne yaparım ben o zaman? Kendini düşünmüyorsan bari beni düşün.:salut: Kıyamam ben sana kuzummm::160::

Beraber çıkarız kullanırsın motorunu, kaçmıyorki cıbırın.:rendeer::rendeer::rendeer:

Açılınnn "KOCA" geldi.:cherry:

Karıcığım hiç oluyor mu öyle "evden kaçıyorum" lar filan? Ya başına birşey gelse Allah Korusun, ne yaparım ben o zaman? Kendini düşünmüyorsan bari beni düşün.:salut: Kıyamam ben sana kuzummm::160::

Beraber çıkarız kullanırsın motorunu, kaçmıyorki cıbırın.:rendeer::rendeer::rendeer:

KAPATIYORUM :pale: :salut:
O zaman sen de bensiz çıkma işe gitme hadi bakalım nasıl oluyo oluyo mu hı :pale: bu da onun gibi bişii işte ama bana da yazık yaaa :salut:
Kaçıcam işte kaçıcam kaçıcam :queen: :queen: :queen:

Estağfirullah Gürkan abi belki bedenen çökmüş olabilir:queen::queen: Ama ruhu genç daha

O zaman sen de bensiz çıkma işe gitme hadi bakalım nasıl oluyo oluyo mu hı :pale: bu da onun gibi bişii işte ama bana da yazık yaaa :salut:

kaç sen kaçtakmışsın kafaya eskiden artiz olmak için kaçarlardı devir değişti :cherry:

Ama aynı şey mi aşkım, biraz daha beraber kullanalım, iyice piş, tek başına da kullanırsın:rendeer: Yine aklım kalır ama en azından bu şekilde biraz daha içimi rahat tutmaya çalışırım. O gün bile seninle maltepe'den motorları getirirken 5 kilo verdim stresten, sana birşey olacak diye:pale:

Kaçmak yoooook yakalarsam fena yaparım bak:queen:

Son düzenleme:
kaç sen kaçtakmışsın kafaya eskiden artiz olmak için kaçarlardı devir değişti :cherry:

Ben zaten artiz gibin kızım çok şükür :queen: Evet devir değişti sahi seni de görücez seninki biraz daha büyüsün bakalım napıcan :mrgreen::rendeer:

Estağfirullah Gürkan abi belki bedenen çökmüş olabilir:queen::queen: Ama ruhu genç daha

kimin kürkanınmı yapmayın aman arkadaşlar ugraşmayın benim kankamla :bounce:

Ben zaten artiz gibin kızım çok şükür :queen: Evet devir değişti sahi seni de görücez seninki biraz daha büyüsün bakalım napıcan :mrgreen::rendeer:

maaaaşaaalaaahhhhh ona lafımız yok canım :) şimdiden uğraşıyorum büyüyor ablası :cherry:

Son düzenleme:
Ama aynı şey mi aşkım, sen acemisin daha, biraz daha beraber kullanalım, iyice piş, trafikte kullanacak seviyeye geldiğini görünce tabiiki kullanacaksın tek başına da:rendeer: Yine aklım kalır ama en azından bu şekilde biraz daha içimi rahat tutmaya çalışırım. O gün bile seninle maltepe'den motorları getirirken 5 kilo verdim stresten, sana birşey olacak diye:pale:

Kaçmak yoooook yakalarsam fena yaparım bak:queen:

Benim acemi halim bile sana on bastı o gün farketmedin galiba virajda seni sollarken :queen: Sen kilo vereceksen böyle biz hep çıkalım senle o zaman trafiğe aşkım :mrgreen::rendeer: Bana bişey olmaz canımın içi ne de olsa senin karınım :queen:
Yakalarsan muck muck :mrgreen: olur peki :queen:

kimin kürkanınmı yapmayın aman arkadaşlar ugraşmayın benim kankamla :bounce:

maaaaşaaalaaahhhhh ona lafımız yok canım :) şimdiden uğraşıyorum büyüyor ablası :cherry:

Bence oda babası gibi motosiklet tutkunu olecek:cat:

Benim acemi halim bile sana on bastı o gün farketmedin galiba virajda seni sollarken :queen: Sen kilo vereceksen böyle biz hep çıkalım senle o zaman trafiğe aşkım :mrgreen::rendeer: Bana bişey olmaz canımın içi ne de olsa senin karınım :queen:

Hemide virajda solladın haaa:)

Son düzenleme:

Oyyy yerim ben seniii dişi rossim benim:mrgreen:
Hep çıkalım aşkım, bu sayede bu dombili kocan biraz zayıflar belki di mi di mi:queen:
Benim karımsın ama sen benim narin çiçeğimsin, kendini benim gibi odunla karıştırma:p:rendeer:
Yakalarsam muck muck o konuda haklısın:queen: Ama yakalayabilir miyimki acaba?:rendeer:

ay çok mercii :mrgreen::rendeer: Allah bağışlasın şekercik o şekercik :rendeer:

Belki bedenende çökmemiş olabilir ( kıvırrrrrrrrr ):queen::queen:

Binleerrcceee ddaaannnssöözzz vaaar :queen::queen:

Hemide virajda solladın haaa:)

Acemi şansı çaktırma :p:queen:

Son düzenleme:
Oyyy yerim ben seniii dişi rossim benim:mrgreen:
Hep çıkalım aşkım, bu sayede bu dombili kocan biraz zayıflar belki di mi di mi:queen:
Benim karımsın ama sen benim narin çiçeğimsin, kendini benim gibi odunla karıştırma:p:rendeer:
Yakalarsam muck muck o konuda haklısın:queen: Ama yakalayabilir miyimki acaba?:rendeer:

Ay bana çıkma mı teklif ediyosun sen şimdi bu kadar insanın önünde :queen::queen::queen:
Çiçeeenim di mi :queen:
Hem ben senin o koca göööbbeeeniii sevdim dombilim :queen:
yok yok zayıflama sen :rendeer::mrgreen::rendeer:
yakalayamaz kiiiii yakalayamaz kiiiii :queen:

Dansöz derken :queen::queen::queen:

ASENA :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Ay bana çıkma mı teklif ediyosun sen şimdi bu kadar insanın önünde :queen::queen::queen:
Çiçeeenim di mi :queen:
Hem ben senin o koca göööbbeeeniii sevdim dombilim :queen:
yok yok zayıflama sen :rendeer::mrgreen::rendeer:
yakalayamaz kiiiii yakalayamaz kiiiii :queen:

ASENA :queen::queen::queen:

Onun devri bitti o artık pert oldu:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar