Ben Fuara Gitmiyorum!!!!

Madem ki bu motorları yapıp satanlar bizlerin hayatını düşünmeden hareket ediyorlar.Yollarda kafamız,kolumuz,bacağımız koparken bile onlar bize sadece kask ve koruyucu ekipman satarak kar sağlamaya çalışıyorlar.Bende bu fuara gitmiyorum dostlarım.Önce firmalar birleşip gerekli önlem paketini ulaştırma bakanlığına dayatsınlar(çünkü onlar kendileri için gerekeni hemen dayatırlar) ondan sonra ben fuara giderim.gitmiyorum kardeşim, git-mi-yo-rummmmm!:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoru satanlar ne yapsınki :silent:

Bizim devletimiz insanına değer vermedikten sonra, avrupalı dahi insan haklarını dayatırken insanları değilde sadece belli bir grubu öne sürüyor.

Biz ayıbımızı örtmesini iki üç satıcıdan beklersek ben bunun adına acizlik derim.

Ha şunu sormak mantıklı, arkadaş yamaha satıyorsun dimi?
evet!
e hani kursun?
suzuki satıyorsun?
evet
e hani kursun?

v.s. v.s.

İçlerinde sadece bmw ve honda'nın (belki birde harley) kursu var, e yetmiyor işte memlekete.

Bunu soracaksak mail atalım soralım, grup oluşturalım gidip bizzat fabrikalarında soralım, ama fuara gitmiyorum derken gidenleride zan altında bırakmayalım, ben gidicem, neden gitmeyim, seviyorum motosikleti, ölsemde seviyorum.

Tabi gitmemek isteyenede saygı duyarım, sadece kişisel fikrimi yazdım.

Arkadaşlar zaten fuar yaklaşıyor gitmiyorum olmaz bence.

Televizyonlar motorsiklet fuarlarına herzman gelir ve bizim için fırsat, arkadaşlar eylem yapmak istiyorsak tam yeri...
İzin almamıza bile gerek yok Herkes motor tutkunu....

Son düzenleme:
ya ne kadar doğrudur bilemem ama motoplus a katılan firmalar motoshow a katılmayacakmış diye bir yazı okumuştum şimdi hatırlamıyorum...öyle birşey olamaz dimi ???

ilginç bir tepki . .

ya ne kadar doğrudur bilemem ama motoplus a katılan firmalar motoshow a katılmayacakmış diye bir yazı okumuştum şimdi hatırlamıyorum...öyle birşey olamaz dimi ???

önceki fuar firmaların bayilerin fuarıydı şimdi ise dispiritörler katılacak :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Firmaların ne sucu varki, üstelik fuarda korumalar kasklar kıyafetler daha hesaplı veriliyor..

İki fuara kimse gitmesin, o dev firmalar bak nasıl bakanlıkların kapısını aşındırırlar.

elbetteki tüm suç firmalara yüklenemez ancak onlarda bu konuda üzerlerine düşenleri yapmıyo buda gayet açık.

fuara gitmemek çok etkili bir tepki olmaz kanımca genede sen bilirsin.

Bir gün karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye:

-''Hacca gidiyorum'' demiş

-''İyi de , ömrün yetmezki''! demişler.

karınca gülmüş ve;

-'' Olsun , bu uğurda ölürüm ya''...! demiş.:cat:

Ben kendimce fuara gitmemekle mesaj vereceğim,bunu yapmaya karar
verdim peki ya siz??????

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
ben hiçte öyle aman aman bi fark görmedim dışardakiyle nerdeyse aynı fuar dendinmi bence iyi fark olmalı alış verişte:rendeer:

Fuarın son günü gider ve çingene bi pazarlık yaparsan yarı fiyatına bile alırsın :cat:

Tamam belki fazla ilgili degil ancak arkadasa katiliyorum. bence bu firmalar biraz yaptirimlarini kullansanlar, biraz devlete dayatsalar, bizim yapacagimiz roportajlardan, demeclerden, mitinglerden cok daha fazla etkileri olur. Yanlizca uretip satmakla bu isler bitmiyor.

aYe

Ha şunu sormak mantıklı, arkadaş yamaha satıyorsun dimi?
evet!
e hani kursun?
suzuki satıyorsun?
evet
e hani kursun?

v.s. v.s.

İçlerinde sadece bmw ve honda'nın (belki birde harley) kursu var, e yetmiyor işte memlekete.

ben sana traji komik başka bişey daha söliyeyim ozaman benim ehliyetim var fakat olmasa dahi hangi bayiye gidersem gideyim ben motor almaya kalkınca bana ehliyet soracaklarını sanmıyorumm.
ehliyetin varmı diye sormazlar bile sen kursu diyorsunn :)
haklısın sormakta bence olması da gerekir ki ben ehliyeti alırken bir tane chopperla sadece 50 metrelik bir yerde bir tur attım ve geçtimm direksiyonu hal böle oluncada etrafta trafik içinde motor kullanmayı öğrenenler çok oluyor ve kazalar kaçınılmaz oluyor.
zaten etraftaki orta okula giden çocukların altında dahi o yüzden scooter var

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanıyormusunuz ki MOTED MOTDER gibi dernek çatıları altında firmalar motosiklet kosunda teşebbüste bulunmuyor.
Vergi indirimi , metrobüs inşaatından sonraki daralan yollar ve bariyerler, vb .konularda temsa da geciyolar gorus de bildiriyolar.
İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu bi ülkede başımızdaki adamların hassasiyet gösterip bu konularda üzerine düşeni yapmasını beklemek bence biraz saflık oluyor.

Motosikletimi alayım da siz eylem görün.Buradan da bana hatırlatırsınız.Yapmazsam veya yapamazsam da en azından utanır yaparım. "Motosikleti alayım" diyorum.Çünkü sonra millet bir taraflarıyla gülmesin:) "Adama bak. motosikleti bile yok, eylemini yapıyor"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar