[Adana - MT]

Safra kesesinde taş var Halukçum. Sinüzit var bir de... Şu an sinüzit tedavisi görüyorum. Yarın toplantıya geleceğim. Görüşürüz orada.

:))))) İmzamı bir kamyon yazısından çaldım. Kamyon yazıları bile postmodernleşti.

tekrar geçmiş olsun. yarın görüşürüz.

Var öyle bir niyetimiz bakalım, hayırlısı ile :)

iyi hadi kolay gelsi aklımızda bulunsun. bu arada niye 4+1 tek başına ne kadar kalabalıksın öyle.

herkese iyi akşamlar yarın akşam beğenildiği ifade edilen menü tabağı piliç ızgara.patates cips.sövüş domates.bulgur plavı.turşu.cola.arzu edenlere sunulacaktır.bilginize.(7.tl) katılmak isteyen arkadaşlarımız geleceklerini önceden bildirsinler.sonradan karar verenler arzu ettiklerini getirsinler birlikte yardımlaşarak halledelim.

aradığın özelliklerde emlak bank konutlarında 4+1 mevcut kardeş ama eşyasız

Son düzenleme:
Gürselim abinden haber varmı amortisör keçesi ile ilgili
var abi dün gündüz oradaydım, ist. dan bi haber çıkmamış :)
Var öyle bir niyetimiz bakalım, hayırlısı ile :)
hayırlısı olsun gökhan, kesin niyetliysen araştıralım :cat:
Halukcuğum tshirt tasarımın güzel olmuş. dehşet duruyor. :cat: yalnız tshirt üzerindeki resmi tshirtün ön yüzünemi yoksa arka yüzünemi katmayı düşünüyorsun.:)

senin için fark ediyormu adaşım:) hangisinde olursa sana uyar, tercihi sen yap biz uyarız :queen: :cherry: :rendeer:

günaydın adananın motorsever insanları :rendeer:
böyle yağmurlu bir günde nasıl olacaksa :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın motorize canciğer dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Akşam bir aksilk çıkmazsa ordayız,nuri abi yerli çay demlemeyi unutma:p

sadece gelmek istiyorsan gel ama toplantı yok,buluşma var gır gır var şamata var neyin toplantısını yapcez olim ya hala anlayamadınmı,:)

Akşam yıldırım baba yanındaymış,aradığında ben lollooo yapıyordum,neyse akşam görüşeriz

muzaffer(fazer) abi nbr nasılsın görüşemiyoruz. akşama görüşürüz diyecem ama işe gidiyorum artık bir dahaki geziye inşallah.

muzaffer(1968) abi yarın havuz organizasyonu varmı gidiyormuyuz. günlerden perşembe havuz günü

aslında birde hafta da bir halı saha maçı yapabilsek ne güzel olur
pazar günü ye,iç eglen lokmaları götür
salı veya perşembe havuz muhabbeti suyla haşır neşir ol
çarşamba veya cuma halı sahada ter at

yapabilinirmi ama çok iyi olur ihtiyar delikanlı abilerim gençleşir,gençler zindeleşir güzel olur

ne dersiniz ey saygı deger büyüklerim bide halı saha ekleyelimmi olurmu yapabilirmiyiz

Son düzenleme:
Dengesiz bir havadan herkeşşşlere günaydınnnnn...
Uzun zamandır sizleri takip edemiyorum ama bakıyorum herşey aynı :p neşeniz boll Allah bozmasın...
Akşam toplantıya katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler gelemeyenlerin yerine de eğlenin barii heheee:rendeer:

hayırlısı olsun gökhan, kesin niyetliysen araştıralım :cat:

kesin niyetliyiz abi ama öyle derinlemesine araştırmana gerek yok, sağolasın. Kulağına gelirse haberin olsun sadece.

Gökahcım bizim evin solunu 28 kişiyi ağırladı siz 4 kişisiniz gelin kalın lafımı olur

Sağolasın Ahmet Abi; bize bide sağlam bi otoparkta lazım 3 otomobil ve 1 motor için :) var mı _?

muzaffer(fazer) abi nbr nasılsın görüşemiyoruz. akşama görüşürüz diyecem ama işe gidiyorum artık bir dahaki geziye inşallah.

muzaffer(1968) abi yarın havuz organizasyonu varmı gidiyormuyuz. günlerden perşembe havuz günü

yapabilinirmi ama çok iyi olur ihtiyar delikanlı abilerim gençleşir,gençler zindeleşir güzel olur

ne dersiniz ey saygı deger büyüklerim bide halı saha ekleyelimmi olurmu yapabilirmiyiz
sagolasın güzel kardeşim.fikirlerin tam benlik fakat herkes ihtiyar. değil maç yapmak bunlar yürümekten bile acizler hadi bakim varmı top oynamasını bilen babayiğitler:queen::queen:tatlı su motorcuları sizi.bak şimdi tayfun kimseden ses çıkmayacak.yok biri belim rahatsız diyecek,yok birisi çalışıyorm diyecek,yok birisi dersteyim diyeck.yok birisi hanımı izin vermez diyecek.:bounce::bounce: bunların hepsi böyle kardeşim anca motora binerler,karınlarını doyururlar:pr::pr:

Abi ben E şıkkı diyorum hiçbiri,baba hasta

Eskiden çok deli oynardım lisansım bilem vardı ama eskiden şimdi belim ağrıyor:p

sadece gelmek istiyorsan gel ama toplantı yok,buluşma var gır gır var şamata var neyin toplantısını yapcez olim ya hala anlayamadınmı,:)

Akşam yıldırım baba yanındaymış,aradığında ben lollooo yapıyordum,neyse akşam görüşeriz

Yıldırım babayla hergün beraberiz,seviyor o yiğidini...:)

Toplantı,toplaşma,gır gır şamata adı herneyse gelmek için şartları zorlayacam...:cherry:

Bir aksilik olmazsa perşembe akşamı havuzda olacam, ama halı saha dersen hanımım izin vermiyor :p ha birde amaliyatlıyım :p ha birde oğlumu dershanden alıyom :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar