[Bursa - MT]

arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım. İnşallah hep birlikte nice kandillere...

ayrıca sitemizdeki tüm bayanların bayanlar gününüde kutluyorum...

schatten motoru bıraktığın biraz üzerindeki köşedeki internet cafe benim.. :) gel yolun düşerse.

kesin sayıyı netleştirelim arkadaşlar organizasyonu yapan arkadaşın dükkanına gidip parayı oraya bırakırız hep birlikte.ama çok geç kalmayalım..

schatten merhaba sen motosikletinden memnun musun
bende bir tane almayı dusunuyorum biraz bilgi verirmisin

arkadaşlar selamlar. Fuara gelmek isteyen arkadaşlarım için bir duyurum olucak. kardeş sitemiz olan motordelisi.com bursa organizatörü arkadaşım bu sabah msnden bana 22 marttaki fuara gideceklerini soyledi.Belki gelmeyi düşünen olur.

GEZİ AYRINTILARI :

Etkinlik tarihi : 22 MART 2009

Etkinlik buluşma noktası : KENT MEYDANI

Etkinlik buluşma saati - haraket saati : 5 : 30 - 6 :00 kesin haraket

Etkinlik konteyjan sınırı : 22 + 3 KATILIMIN ÇOK OLMASI HALİNDE HAZIRDA ARAÇ MEVCUTTUR.

Etkinlik ücreti : GİDİŞ - DÖNÜŞ + FUAR BİLETİ 36 YTL

Araç özellikleri : 25 + 2 koltuklu full + full lüx Mercedes Sprinter.

ÖNEMLİ NOT :

Bu etkinliğe katılmak isteyen herkez en geç 19 mart akşamına kadar bana ulaşıp ücretlerini ödemesi gerekmektedir.

rıfat ben fuara gitmek istiyorum ama motorla o nasıl olacak

herkese selam benide 2 kişi yazabilirsin Rıfat orda olucaz parayı nasıl ulaştırcam sana yada o günmü toplancak

Bu arada çarşamba motorumu alıyorum yaşasın Gilera Nexus 500 :cherry::cherry:

Nevincim iyice tripe girebilirsin kesin yerde olucam :cherry:::stretchevalla gezi olcağı zaman en azından motor hazır olcak eh bi arkadaş çıkar heralde demi ben artçı olurum o kullanır :cherry:en azından uzak biyerlere giderken şimdilik ben alışana kadar öle idare ederiz :cherry:

şimdiden hayırlı olsun çok güzel bi motor 250cc olanı da aynısı sanırım

tüm müslümanların mevlit kandili mubarek olsun

Cümle müslümanların kandili mübarek olsun...

Desparadox ; nacizane kendi önerim, 200 - 250 cc lik scooter olacaktır. Elbetteki sürüş tecrüben arttıkça bu motor sana yetersiz kalacaktır, ancak birden bire bu denli seri bir alete binmeni pek tavsiye etmiyorum...

Fuar konusunda, ben çekimser kalıyorum. Zaten böylesi bir etkinliğe minibüs ile gitmek fikri pek bana uygun değil, gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...

Vallahi kardeşim az - çok beni tanırsın irtibatta kalalım daha vakit var, kopar gideriz...

Son düzenleme:

aslında iyi organize olunabilse motosiklet ile gidilebilir ama istanbul trafiği karmaşası,yolları bilmemek gibi etkenler olunca eziyete dönüşebilir gibi geliyor. Minibüs içinde kasklarımızla çok eğlenceli bir fuar gezisi olacak :)

Desparadox ; nacizane kendi önerim, 200 - 250 cc lik scooter olacaktır. Elbetteki sürüş tecrüben arttıkça bu motor sana yetersiz kalacaktır, ancak birden bire bu denli seri bir alete binmeni pek tavsiye etmiyorum...

Fuar konusunda, ben çekimser kalıyorum. Zaten böylesi bir etkinliğe minibüs ile gitmek fikri pek bana uygun değil, gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...

tamamdır abi

Vallahi kardeşim az - çok beni tanırsın irtibatta kalalım daha vakit var, kopar gideriz...

tamamdır abi

aslında iyi organize olunabilse motosiklet ile gidilebilir ama istanbul trafiği karmaşası,yolları bilmemek gibi etkenler olunca eziyete dönüşebilir gibi geliyor. Minibüs içinde kasklarımızla çok eğlenceli bir fuar gezisi olacak :)

bunu sadece fuar gezisi olarak algılama bu istanbul gezisi
motorla kaybolmak benim için fuarda gezmekten daha eğlenceli çaka bey in dediği gibi daha zaman var

ÖNCELİKLE Bursa Mt Nin Ve Tum Müslüman Aleminin Kandilini Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim..

tüm müslüman aleminin kandili mubarek olsun. bayanların kadınlar günü kulu olsun.

fuar var ve servisle gidilecek bencede gereksiz motorlara atlıyalım ve gidelim . trafikta motor keyfi daha zevkli bence .

Bence rıfat abi bizim iyiliğimizi düşünmüş malum istanbul trafiği birde kgs feribot filan derken tuzlu olcak ama motorla gidiyosak ben onada varım.

mevlid kandili

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.kandiliniz mübarek olsun.

arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım. İnşallah hep birlikte nice kandillere...

ayrıca sitemizdeki tüm bayanların bayanlar gününüde kutluyorum...

schatten motoru bıraktığın biraz üzerindeki köşedeki internet cafe benim.. :) gel yolun düşerse.

kesin sayıyı netleştirelim arkadaşlar organizasyonu yapan arkadaşın dükkanına gidip parayı oraya bırakırız hep birlikte.ama çok geç kalmayalım..

evet gelirim tabiki orada arkadaş oturuyor ve ben sürekli oraya geliyorum geldigimde muklaka uğrarım yanına .

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.kandiliniz mübarek olsun.

Aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahset tanıyalım seni .

Bu arada tüm mt üyelerinin kandili ve bayanların kadınlar günü kulu olsun

Son düzenleme:
Hoşbulduk.adım cenk yaşım 33.denizciyim.bursaya yerleşeli yeni oldu.er5 motorsikletim var.bursadaki motorsiklet sever arkadaşlar tanışmak ve.teknnik konulardada tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Kandiliniz mübarak olsun dostlarım...
Pazar gününü boş geçirmedik, önce dağ sonra denizi gezdik,
günün sonunda buluştuğum ve son turu attığım Nurhan ınma selamederim:)

http://www.facebook.com/album.php?aid=6891&id=648069235&l=52131

yahu hocam bu dağa çıkarken köpekler rahatsız etmedi mi? ben de biraz çıktım geçenlerde, köpekler rahatsız etti, pek tırmanamadan geri döndüm de..

Hoşbulduk.adım cenk yaşım 33.denizciyim.bursaya yerleşeli yeni oldu.er5 motorsikletim var.bursadaki motorsiklet sever arkadaşlar tanışmak ve.teknnik konulardada tecrübelerimi paylaşmak isterim.

aramıza hoşgeldiniz. :queen:

arkadaşlar selamlar. Fuara gelmek isteyen arkadaşlarım için bir duyurum olucak. kardeş sitemiz olan motordelisi.com bursa organizatörü arkadaşım bu sabah msnden bana 22 marttaki fuara gideceklerini soyledi.Belki gelmeyi düşünen olur.

GEZİ AYRINTILARI :

Etkinlik tarihi : 22 MART 2009

Etkinlik buluşma noktası : KENT MEYDANI

Etkinlik buluşma saati - haraket saati : 5 : 30 - 6 :00 kesin haraket

Etkinlik konteyjan sınırı : 22 + 3 KATILIMIN ÇOK OLMASI HALİNDE HAZIRDA ARAÇ MEVCUTTUR.

Etkinlik ücreti : GİDİŞ - DÖNÜŞ + FUAR BİLETİ 36 YTL

Araç özellikleri : 25 + 2 koltuklu full + full lüx Mercedes Sprinter.

ÖNEMLİ NOT :

Bu etkinliğe katılmak isteyen herkez en geç 19 mart akşamına kadar bana ulaşıp ücretlerini ödemesi gerekmektedir.

ben gelemiyorum :( . nisanın ortasında Bulgaristan' a gidiyorum, bu yüzden biraz masraf yaptım da. Buralarda motosikletimle ufak turlamaları yapıyorum şu anda :)

Son düzenleme:
n648069235_1350890_417677.jpg
:rendeer::rendeer::rendeer:

+1000

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar