anlatsana 2 gulelım zaten kımse yok ıyı olur:queen:
evet bitur attırıyım mı sana malatyalı:
bir gün çahırdılar beni ziyaret günü kapıya gittim bakıyorum benim tanıdıgım yok dedim kim cagırdı beni dediler şu yaşlı teyze teyzeyi tanımıyorum ama beni çahırmış oda beni tanımıyor sonradan öyrendikki isim soyisim benzerliği benden sonra adam geldi dedi arkadaş sen kimsin dedim gürkan duraner hade lan dedi lan bana mirasçımısın nesin ordada dayak yiyektik az kalsın :queen:
sen nerdeyse samar oglanı olucakmıssın abıya:queen:...baskaaaaaaaaaaaaaa varsa devam:cat:bir gün çahırdılar beni ziyaret günü kapıya gittim bakıyorum benim tanıdıgım yok dedim kim cagırdı beni dediler şu yaşlı teyze teyzeyi tanımıyorum ama beni çahırmış oda beni tanımıyor sonradan öyrendikki isim soyisim benzerliği benden sonra adam geldi dedi arkadaş sen kimsin dedim gürkan duraner hade lan dedi lan bana mirasçımısın nesin ordada dayak yiyektik az kalsın :queen:
sen nerdeyse samar oglanı olucakmıssın abıya:queen:...baskaaaaaaaaaaaaaa varsa devam:cat:
bir gün çahırdılar beni ziyaret günü kapıya gittim bakıyorum benim tanıdıgım yok dedim kim cagırdı beni dediler şu yaşlı teyze teyzeyi tanımıyorum ama beni çahırmış oda beni tanımıyor sonradan öyrendikki isim soyisim benzerliği benden sonra adam geldi dedi arkadaş sen kimsin dedim gürkan duraner hade lan dedi lan bana mirasçımısın nesin ordada dayak yiyektik az kalsın :queen:
öğlen yemeyini yediniz şindi birde akşam üstü çay içersiniz hade bakalım :queen:
Tabi bu olaylar 1984 lü yıllarda kaldı şimdilerde uyarmak yok direk dalıyorlar :
alemsin yaaa :queen:
sızı cagrınca bıze baya gulcez anlasılan:queen::rendeer:
sen telefonu elimden al aygüle sar o zaman bişe yok dimi deli kız :queen::queen::rendeer:
aramıza bir bayan daha katılıyo sanırım
az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen:
bi o eksikti oda gelsinde madem çatlak tam olsun:queen:
aramıza bir bayan daha katılıyo sanırım
az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen:
akıllı olsa seninle muhabbet edermi sanki bi düşün :wiinkk::queen:
ben diyorum zaten akıllısı beni bulmaz diye :queen:
sen şindi bana kötü bişe mi söyledin :queen::wiinkk:
bugün firmada izinli diğer arkadaşlar dün giderken her kez dalga geçti yarın filiz gelicek Allah yardımcın olsun diye öle manyak.... biz kadınla iki dakkada kanki olduk :queen: deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :queen:
benim kalemim yani sen onu bana gönder iyisi mi :queen:
onu gürkana havale etmek lazım :queen: