hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

eleştiriyosam eleştirilerede açığım ama kalkıpta bana hakarte varan eleştiriler yapma neden ilgi çekmeye çalışıyım biyerlermi gelecem sanki ben elştirimi yaparken isim kullanmadım genellem yaptım.sonuçya bende bu ailenin üyesiyim :cat:

Sevgili mezit işte herşey öyle dışarıdan gözüktüğü gibi değil bak ben eşimle takip ediyor elimden geldiğince bu topicte gördüğün insanlarla buluşarak vakit geçirmeye çalışıyorum .Nedenmi ... Çünkü bazıları kardeşim bazıları ablam bazılarıda abim gibiler bu sıcaklığı topiğe bakıp görmen inan öyle hemen mümkün olmayabilir ama bence önyargılı olma önce tanı bak göreceksin nasıl bir aile ortamı. çok tepki verildi evet farkındayım ama insan eşine kardeşine abisine laf söyletmez ya bu topictede işte o bağlılığı yaşıyoruz şu anda.. Neyse gelirsen buralara bizlerle tanışmadan dönme sakın ...:cat::cat:

Kuyucadısı kaska almışsın hayırlı olsun,demek o kadar zamanı kasksız geçirdin:p

ewt abi düşünüyodum bende beline bi ip baglar çekerim seni diyodum:):p:phani bana yetişemez die:p

cadı bu sene öyle yapıcak alıcak bi paten ayakkabı tamam artcılıktan kurtuluyor :queen:

Yol topiğimi hayrola güzün yol mu çekti:queen::queen:
ne yoluymuş bu açıklasana

tek başına evden bakkala gidemez o be ne yolu en fazla köşedeki ezn gider dediğide o yoldur:bounce::queen:

Son düzenleme:
Kuyucadısı kaska almışsın hayırlı olsun,demek o kadar zamanı kasksız geçirdin:p

çok teşekkürler kasksız motora binmiyodum yanlış anlaşılmasın ama düzgün bir kaskım yoktu artık var :cherry:

Yol topiğimi hayrola güzün yol mu çekti:queen::queen:
ne yoluymuş bu açıklasana

evet bir yol topiği açıcaz inşallah pazartesi günü :wiinkk:

cadı bu sene öyle yapıcak alıcak bi paten ayakkabı tamam artcılıktan kurtuluyor :queen:

beni çekiceksiniz ama dimi :queen:

beni çekiceksiniz ama dimi :queen:[/QUOTE]

merak etme yanlız degilsin bisim deniz anasıyla birbirinizi itersiniz:):):):):queen:

yolumuz malatyaya kadar uzanmasada dostlugumuz uzanır merak etme :rendeer:

merak etme yanlız degilsin bisim deniz anasıyla birbirinizi itersiniz:):):):):queen:

olmaz siz çekin bizi :p

gürkan c.tesi allak bullak edicem o arşivi haberin olsun :bounce: :queen:[/QUOTE]

ok patenin tekeleklerine bakım yapın dubleks lastik falan takında yolda kalmayın:):):):)

2 dk gittik karıştırmışınız ortalığı :p
oku oku bitmedii yaw :)

poyraz abim beni yalnız bırakmıcakmış :bounce:

Yeşim ablayla bizzat ilgilencez bugun ufak bi görüşme ile yumuşadıgımı sandı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar