beyime danışiim sanırım izin verir:mrgreen: Göbek taşında göbek atma yarışması düzenlensin diyorum bu konudaki görüşleri aliim bakiim kızlar :queen:
jüri kim olucak... kaynanalarmı...
beyime danışiim sanırım izin verir:mrgreen: Göbek taşında göbek atma yarışması düzenlensin diyorum bu konudaki görüşleri aliim bakiim kızlar :queen:
eleştiriyosam eleştirilerede açığım ama kalkıpta bana hakarte varan eleştiriler yapma neden ilgi çekmeye çalışıyım biyerlermi gelecem sanki ben elştirimi yaparken isim kullanmadım genellem yaptım.sonuçya bende bu ailenin üyesiyim :cat:
al işte topiğin deliside geldi :queen:
eleştiriyosam eleştirilerede açığım ama kalkıpta bana hakarte varan eleştiriler yapma neden ilgi çekmeye çalışıyım biyerlermi gelecem sanki ben elştirimi yaparken isim kullanmadım genellem yaptım.sonuçya bende bu ailenin üyesiyim :cat:
sen ilk önce aygüle hesap ver bak kız hala cevap bekliyor:queen:
Gürkan abi bizde bir hamam topigi daha istiyoruz![]()
bayanlarla aynı havayı solumak istemiyorum :queen::queen::queen:
kızlar dedim cem :mrgreen: kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :queen: jüri cadı olsun topik sahibesi baabında :mrgreen:
sabah mesajlaştık abi merak etme aydınlattım ban onuhamamda bakıcaz onun çaresine :queen:
onlardan önce yapalım :mrgreen: göbek taşını özledim :salut:
hamam işi çiddi bi iş bakma sen cadı gibi 3 günde hamam topik aç hadi gidiyoruz yok öyle benim gibi 1 ay önceden acıcan arkadsaşların banlanıcak kimileri ihtar alıcak ondan sonra olur bırak onlar gitsin nasıl olsa resim atıcaklar bakarız :queen::queen::queen::queen:
Gürkan abi bizde bir hamam topigi daha istiyoruz![]()
kızlar dedim cem :mrgreen: kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :queen: jüri cadı olsun topik sahibesi baabında :mrgreen:
bayanlarla aynı havayı solumak istemiyorum :queen::queen::queen:
hamam olayı harbi ciddi iş çok riskli bir mevzu her an herşeye açık bir konu...
bi daha hamam topiği açılırsa ben açıcam zaten topiğin ömrü ne kadar olur kaç kişinin başı yanar o zaman görürsün...
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hell24, OGLUMVE BEN, emomen, mezit, kuyucadısı, a4tech, İlker&Burçin
aygül hediyesini istemişti benden bi tarafta sen bi tarafta deli poyraz aygülü düşünemiyorum yani iyi kızdı iyi :queen::queen:
hamam işi çiddi bi iş bakma sen cadı gibi 3 günde hamam topik aç hadi gidiyoruz yok öyle benim gibi 1 ay önceden acıcan arkadsaşların banlanıcak kimileri ihtar alıcak ondan sonra olur bırak onlar gitsin nasıl olsa resim atıcaklar bakarız :queen::queen::queen::queen:
yaza bişe kalmadı biraz daga sabredin bak ne süprizler var :wiinkk::bounce::queen:hamam olayı harbi ciddi iş çok riskli bir mevzu her an herşeye açık bir konu...
bi daha hamam topiği açılırsa ben açıcam zaten topiğin ömrü ne kadar olur kaç kişinin başı yanar o zaman görürsün...
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hell24, OGLUMVE BEN, emomen, mezit, kuyucadısı, a4tech, İlker&Burçin
yaza bişe kalmadı biraz daga sabredin bak ne süprizler var :wiinkk::bounce::queen:
evet kızlar martın 3 haftası yani....:embe::
21.03.09 cumartesi tarihinde saat 15:00 da üsküdar çinili hamamına gidiyoruz ::cheeeeer ::winkwink
dedikodu kazanlarının altını yakıcaz ::exclaim: fokurdatıcaz:hmy:: ::138:
soframızı kurucaz ikide göbek atıcaz ::159:: ::stretche :ulp::
kimler geliyo elleri görelimmmm ::sapka:: ::deliir::
gelenler:
1- A.Y.F.E.R
2- AYGÜL
3- ninjet
4- burçinve ilker'in burçini
5- denizanası
6- yeşim
7- hell24' ün eşi
8- ben :cherry: