hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

eleştiriyosam eleştirilerede açığım ama kalkıpta bana hakarte varan eleştiriler yapma neden ilgi çekmeye çalışıyım biyerlermi gelecem sanki ben elştirimi yaparken isim kullanmadım genellem yaptım.sonuçya bende bu ailenin üyesiyim :cat:

eyvallah fakat kanımca yeni üyesin bıraktıgın mesaj sayısına bakarak söylüyorum bu kıdar kısa süre içinde bu genellemeyi nasıl yaptın yada eleştirini yanlış topige yasdın

eleştiriyosam eleştirilerede açığım ama kalkıpta bana hakarte varan eleştiriler yapma neden ilgi çekmeye çalışıyım biyerlermi gelecem sanki ben elştirimi yaparken isim kullanmadım genellem yaptım.sonuçya bende bu ailenin üyesiyim :cat:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
herkezi seviyorum lütfen konu değiştirin:rendeer::rendeer::rendeer:

aileyi tanicaksın önce ailenin içine giriceksin ailede seni tanicak ondan sonra karşılıklı anlayış bekliceksin bu seninde yapmış olduğun talihsiz olay bu aralar çok sık tekrarlanmaya başladı... bizler ne kadar neşeli eğlenceli insanlar olsakta bazı durumlar vardır ve ses çıkarmadan kayıtsız kalmamız beklenemez bu durum herkeze karşıda geçerlidir...

sabah mesajlaştık abi merak etme aydınlattım ban onu :p hamamda bakıcaz onun çaresine :queen:

aygül hediyesini istemişti benden bi tarafta sen bi tarafta deli poyraz aygülü düşünemiyorum yani iyi kızdı iyi :queen::queen:

onlardan önce yapalım :mrgreen: göbek taşını özledim :salut:

hamam işi çiddi bi iş bakma sen cadı gibi 3 günde hamam topik aç hadi gidiyoruz yok öyle benim gibi 1 ay önceden acıcan arkadsaşların banlanıcak kimileri ihtar alıcak ondan sonra olur bırak onlar gitsin nasıl olsa resim atıcaklar bakarız :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hamam işi çiddi bi iş bakma sen cadı gibi 3 günde hamam topik aç hadi gidiyoruz yok öyle benim gibi 1 ay önceden acıcan arkadsaşların banlanıcak kimileri ihtar alıcak ondan sonra olur bırak onlar gitsin nasıl olsa resim atıcaklar bakarız :queen::queen::queen::queen:

Hakkaten haklısın abi dogru diyon kaç kişi ban ve uyarı aldı :queen:

hamam olayı harbi ciddi iş çok riskli bir mevzu her an herşeye açık bir konu...
bi daha hamam topiği açılırsa ben açıcam zaten topiğin ömrü ne kadar olur kaç kişinin başı yanar o zaman görürsün...

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hell24, OGLUMVE BEN, emomen, mezit, kuyucadısı, a4tech, İlker&Burçin

Son düzenleme:

hepimiz aynı ailedeniz :rendeer:

jüri kim olucak... kaynanalarmı...

ben baştan kaybettim desene :queen:

Gürkan abi bizde bir hamam topigi daha istiyoruz :p

aynı güne denk getirin evli bayanlar tek dönmesin evlerine :p

kızlar dedim cem :mrgreen: kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :queen: jüri cadı olsun topik sahibesi baabında :mrgreen:

hamamdaki hatunları yaparız jüri :p

bayanlarla aynı havayı solumak istemiyorum :queen::queen::queen:

bi daha hamam topiği açılırsa ben açıcam zaten topiğin ömrü ne kadar olur kaç kişinin başı yanar o zaman görürsün...

Ben uzak durucam gazi(ban) olmadım ama az daha olacaktım, gazilerden biride sensin unutma:p

Gazi ( Ban ) yalnış anlaşılmasın:p:p:p

aygül hediyesini istemişti benden bi tarafta sen bi tarafta deli poyraz aygülü düşünemiyorum yani iyi kızdı iyi :queen::queen:

3gün mü? tarihe bi daha bi bak istersen :queen:

yaza bişe kalmadı biraz daga sabredin bak ne süprizler var :wiinkk::bounce::queen:

evet kızlar martın 3 haftası yani....::pembe::

21.03.09 cumartesi tarihinde saat 15:00 da üsküdar çinili hamamına gidiyoruz ::cheeeeer ::winkwink

dedikodu kazanlarının altını yakıcaz ::exclaim: fokurdatıcaz::eek:hmy:: ::138:

soframızı kurucaz ikide göbek atıcaz ::159:: ::stretche ::pulp::

kimler geliyo elleri görelimmmm ::sapka:: ::deliir::

gelenler:

1- A.Y.F.E.R
2- AYGÜL
3- ninjet
4- burçinve ilker'in burçini :p
5- denizanası
6- yeşim
7- hell24' ün eşi
8- ben :cherry:

başka?

ya sen ne zaman değiştin tarihi bende bu hafta eşimi gönderecektim :bounce::queen:

3gün mü? tarihe bi daha bi bak istersen :queen:

adam bulamadın tabi 3 gün önce acarsan :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar