01 Mart Konya'dan Karlı Çamurlu Enduro

Motosikleti
Dl650vstorm
çok güzel arazi , çok güzel gezi , macera var , enduro var, manzara nefis,
teşekkürler güzel bi gezi olmuş :cat:

gzel bi havada güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık fotolar için tşkrler, bu arada yeşil motor sanırım el yapımı motor kısmı 2 silidir 2 zamanlı jawa mı?

bu motoların eglencesıde ayrı bır hasdalık walla ben race ciym ama yıne de tadmak ısterım =)

arkadaşlar çok güzel olmuş gezi yaaa bizde gittik ama fakat lakin akşama kalınca fotto çekemedik karları yaa :) kazasız belasız sürüşlerrrr

Arkadaşlar süpersiniz devamını bekliyoruz
Tşk. inş. devamı gelecek.
gzel bi havada güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık fotolar için tşkrler, bu arada yeşil motor sanırım el yapımı motor kısmı 2 silidir 2 zamanlı jawa mı?
yeşil motor jawasaki:mrgreen: kadro kawasaki klx 250 motor 2 zamanlı 350 jawa.:p
bu motoların eglencesıde ayrı bır hasdalık walla ben race ciym ama yıne de tadmak ısterım =)
:cat:çoğu SS cu demez böyle.Eğer denerseniz çok seveceğinizden eminim.
Aynen öyle. 2 zamanlı çift silindir 350 jawa makina.
:cat:
arkadaşlar çok güzel olmuş gezi yaaa bizde gittik ama fakat lakin akşama kalınca fotto çekemedik karları yaa :) kazasız belasız sürüşlerrrr
Tşk.keşke foto çekseydiniz :pale: kar olan resimler çok güzel görünüyor.inş başka sefere çekersiniz.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herşey süper:cat: Paylaşımlar için teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi
tebrikler.... biz geleceğe çok tohum bırakıyoruz. yıllar sonra yetişecek yeni nesil bizleri gördükçe çok daha ileriye gideceğiz. ama şuna çok içerliyorum ki; böylesine iklimi ve zemini müsait bir ülkede bir yerli motosiklet firması yok :(

yazık... hem de çok yazık....

tebrikler.... biz geleceğe çok tohum bırakıyoruz. yıllar sonra yetişecek yeni nesil bizleri gördükçe çok daha ileriye gideceğiz. ama şuna çok içerliyorum ki; böylesine iklimi ve zemini müsait bir ülkede bir yerli motosiklet firması yok :(

yazık... hem de çok yazık....

yeni nesilin ilerlemesi için tohum bırakıyorsak ne mutlu bize:cat:
Nerdeyse herşeyi tamir edebilen bir ülkede gerçekten yerli bir motosiklet imalatçısının olmaması büyük kayıp hemde sanayi düzeyi yüksek bir ülkede.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar