attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

börekleri yapan arkadaş eline sağlık tadına doyamadık.
mercimek köftesine güzeldi ama malzemeden çalmış ev sahibi insan aç mt 3-4 tabak yapar bir tane anca yiyebildik. tadına bile varamadan mideme ini verdi
dolmalar iğrençti lütfen bir daha bize bu eziyeti yapmayın kardeşim. aç olmasam yemiyecektim.

eyvallah önemli olan iğrenç dolmaları yedirtmekti gerçi ayferin dolmalarından sonra sana tadı harika gelmeliydi :queen:

bizi davet eden ve elleriyle börek ve mercimek köftesi yediren ark.tesekkürler

ayrıca dolmalar iğrencti....

kanka aramızda kalsın seni dilaver kabusundan kurtarayım dedim ama sende yemişsin aynı dolmadan :p

dolmaların sahibi nerede akşam uyuyamadım karın ağrısından

oh olsun :p

Canım dostlarım, rahatsızlığım nedeniyle sizlerden bir süre uzakta ve mahrum kaldım üzgünüm.. Bu vesile ile bizlerle zaman geçiren hayatımıza renk katan gelerek veya gelemeden topikten destekleyen, kendi gelmesede enfes tatları bizimle buluşturan (sevgili deniz anası).Evde değerli zamanını harcayarak bizlere mama hazırlayan ve sunan (burçin, yenge hell ve şu an aklıma gelmeyen tüm dostlar) hepinize sonsuz teşekkürler.

Bir çok arkadaşım farkındadır ama ben bir kez daha yaşanan ve yaşatılmaya devam edilen aile ortamı için ayrıca teşekkür ederim.

Burda bitmez.......... sizleri seviyorum.......

Karsısındaki insan senin aynandır abicigim.
Sen ne isen karsıda onu gorursun derler.

Biz sana tesekkur ederiz yaslarımıza bakmaksızın bize ayak uydurdugun bizim muhabbetimizi cektigin bir buyugumuz olarak bize eslik ettigin icin.

Lakin su da varki senin icin gun gectikce daha cok endiseleniyorum insallah rahatsızlıgınızın sonu hayıra donerde bu musibetten kurtulursunuz.

Allah şifa versin demekten baska elimizden birşey gelmiyor ve inanın siz olmadıgınızda gozlerimiz arıyor ozluyoruz sizi.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

eyvallah önemli olan iğrenç dolmaları yedirtmekti gerçi ayferin dolmalarından sonra sana tadı harika gelmeliydi :queen:

kanka aramızda kalsın seni dilaver kabusundan kurtarayım dedim ama sende yemişsin aynı dolmadan :p

oh olsun :p

bütün gece seni düşündüm emin ol çok çınlattık kulaklarını

üfff be oku oku bitmedi ne gevezelik yapmışsınız :p

herkese iyi akşamlar ben geldim :rendeer:

tek akılda kalan yanı yediklerin yuttun tabi mercimek köftelerini
zar zor 1 tane yiyebildik.

bu arada iloş yaptığı elmalı pasta çok güzeldi eline sağlık

Allahhhhhhhhhhhhhh elmalı pasta var ve benim haberim yok bu savaş nedenidir.....

abi bizimde haberimiz yok valla savasa beraber başlıyalım:cat::cat::cat:

pasata değil elmalı tart vardı siz görmedinizmi ulen gürkan birer dilim yedik hemen bitmesin diye koltuğun altına koydu unuttu orada yemiştir dükkanda :pr:

gürkan abi eee sen nediyorsun bu işe savunmanı alabilirmiyiz::jester::::155::::155::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar