banuya taziyelerimi iletirsin emrecim başınız saolsun
bugün bi hayırlı haber veremedi kimse hee nedir bu ya hırsızlık hastalık şimdide vefat :S
hayattan canlı kesitler sunuyoruz turgay herşey bizim için :rendeer:
bugün bi hayırlı haber veremedi kimse hee nedir bu ya hırsızlık hastalık şimdide vefat :S
hayattan canlı kesitler sunuyoruz turgay herşey bizim için :rendeer:
harbiden öle abi ya hadi hırsızlık merkep şakasıymış galiba zaten mal sonuçta gider yenisi gelir ..
haklısın gürkan abi herşey bizler için takdr allahın
ben birazdan işe gidecegim herkeze iyi akşamlar şmididen hepiniz kendinize çok iyi bakın yarın iyi haberlerle karşılaşmamız kötü haber duymamaız dilegiyle saygılar
Burak abi gelmişsin izlemede duruosun pusuya yatmış![]()
burak abiyle uğrasmayı bırakırmısın hayatım ısını yap bence:queen::queen:
Zaten bi arkadaşa bakıp çıkmış galiba baksana hayatım kayboldu :queen::queen::queen:
dilaver aradı akşam gelicekti ama biz dagılmıştık malesefale:
ben yolda idim bana ulaşamayınca seni aramış konuştuk:rendeer:
naber millet gurkan abı halı sılıyorum sabah hasana sole ış yapıyokarın de tamammı:queen::queen::queen:
börekleri yapan arkadaş eline sağlık tadına doyamadık.
mercimek köftesine güzeldi ama malzemeden çalmış ev sahibi insan aç mt 3-4 tabak yapar bir tane anca yiyebildik. tadına bile varamadan mideme ini verdi
dolmalar iğrençti lütfen bir daha bize bu eziyeti yapmayın kardeşim. aç olmasam yemiyecektim.
bizi davet eden ve elleriyle börek ve mercimek köftesi yediren ark.tesekkürler
ayrıca dolmalar iğrencti....
1 kılodan yaptı ınsafsız yogururken anam agladı gece yaptım taze yıyın dıye hı bıde ben gelseydım sıze kalmıycaktı:bounce:
hepınıze afıyet olsun![]()
yetmedi ne yapayım ben alana kadar bitmişdi o kadarda söyledik kimse dokunmasın diye
gayrı dolmayı keske en sona bıraksaydık
birde ufak ufak yapmışsın tadını bile alamadık
tamam bıdakı sefere 2 kılodan yaparım yeterkı boyle ortam olsun begendıysenız afıyet bal seker olsun abıcım:cat:
Canım dostlarım, rahatsızlığım nedeniyle sizlerden bir süre uzakta ve mahrum kaldım üzgünüm.. Bu vesile ile bizlerle zaman geçiren hayatımıza renk katan gelerek veya gelemeden topikten destekleyen, kendi gelmesede enfes tatları bizimle buluşturan (sevgili deniz anası).Evde değerli zamanını harcayarak bizlere mama hazırlayan ve sunan (burçin, yenge hell ve şu an aklıma gelmeyen tüm dostlar) hepinize sonsuz teşekkürler.
Bir çok arkadaşım farkındadır ama ben bir kez daha yaşanan ve yaşatılmaya devam edilen aile ortamı için ayrıca teşekkür ederim.
Burda bitmez.......... sizleri seviyorum.......
ben anlamam sadece bana bir kap getiricen cem gözünün içine bakarak yiyecem silip süpürdü insafsız