attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

QUOTE=İlker&Burçin;1452654]Hoşgeldin bitanem ..::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::[/QUOTE]

hoşbulduk bitanem::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::

merhabalar sorma büğün dökülüyorum sabah cok zor kalktım
gecede bi ateş kusma birde soğuk ter attım dedim gidiyorum elveda :rendeer:

gecmıs olsun abıcım bende suanda hastayım kulagım falan agrıyor bırazcıkda atesim var dun üşüttük hep beraber ama değerdi yani dun için:):):):)
allah korusun abım Allah senı basımızdan eksık etmesin:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

merhabalar sorma büğün dökülüyorum sabah cok zor kalktım
gecede bi ateş kusma birde soğuk ter attım dedim gidiyorum elveda :rendeer:

geçmiş olsun abi allah korusun azını hayıra aç

gecmıs olsun abıcım bende suanda hastayım kulagım falan agrıyor bırazcıkda atesim var dun üşüttük hep beraber ama değerdi yani dun için:):):):)
allah korusun abım Allah senı basımızdan eksık etmesin:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sanada gecmiş olsun denizanası zargana vee deniz:)

Son düzenleme:

evet dediğin gibi öyle güzel bir gün ve güzel dostlar la geçirilen bir gün için deger doğrusu tekrar herkeze teşekkürler :rendeer:

geçmiş olsun abi allah korusun azını hayıra aç

sanada gecmiş olsun denizanası zargana vee deniz:)

ne diyim abi herşey bizim için :rendeer:

Son düzenleme:
abiimmm hayırdır geçmiş olsun
üzme bizi dikkat et kendine

ayrıca dün telefonu açan baya bi işletti beni he burdan sevgilerimi yolluyorum :p

selammm m,llet ben geldim nörüyonus:)

:silent::silent::silent:aaaaaaaaaaaaa balıga gıtınız dokuldunuz hepınız can gelsın ya artık ne oluyo sıze

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar