ama senin tutugun balıları yerken hatta agzındayken cekilmiş resimler var biliyorsun dimi hatta o kadar cok gören varki o resimleri herkesin gözünün önüne gelmiştir şimdi senin agzıda BALIK :queen:
nasıl yani...
ama senin tutugun balıları yerken hatta agzındayken cekilmiş resimler var biliyorsun dimi hatta o kadar cok gören varki o resimleri herkesin gözünün önüne gelmiştir şimdi senin agzıda BALIK :queen:
herkese merhabalar....
merhaba.....
herkese merhabalar....
nasılsınız
yenge nerde gırmemıs o
ufaklıklamı ugrasıyor![]()
herkese merhabalar....
merhabalar sorma büğün dökülüyorum sabah cok zor kalktım
gecede bi ateş kusma birde soğuk ter attım dedim gidiyorum elveda :rendeer:
merhabalar sorma büğün dökülüyorum sabah cok zor kalktım
gecede bi ateş kusma birde soğuk ter attım dedim gidiyorum elveda :rendeer:
gecmıs olsun abıcım bende suanda hastayım kulagım falan agrıyor bırazcıkda atesim var dun üşüttük hep beraber ama değerdi yani dun için
allah korusun abım Allah senı basımızdan eksık etmesin:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
geçmiş olsun abi allah korusun azını hayıra aç
sanada gecmiş olsun denizanası zargana vee deniz![]()
gecmıs olsun abıcım bende suanda hastayım kulagım falan agrıyor bırazcıkda atesim var dun üşüttük hep beraber ama değerdi yani dun için
allah korusun abım Allah senı basımızdan eksık etmesin:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
geçmiş olsun abi allah korusun azını hayıra aç
sanada gecmiş olsun denizanası zargana vee deniz![]()
abiimmm hayırdır geçmiş olsun
üzme bizi dikkat et kendine
ayrıca dün telefonu açan baya bi işletti beni he burdan sevgilerimi yolluyorum![]()
saol canım kardeşim :rendeer:
gercekten iyi idi ama dimi:queen:
slm kelam gürkan abi bende seni balıkçı sandım :mrgreen:
slm kelam gürkan abi bende seni balıkçı sandım :mrgreen: