ben kendi adıma söylüyorum bir bayanın gözüne yumruk atan adamı hemem kapıya koyacaksın kardeşim:queen::bounce:
sen adamı doldur gonder iş yapmıyo diye sonra kapının önüne koy de
ben kendi adıma söylüyorum bir bayanın gözüne yumruk atan adamı hemem kapıya koyacaksın kardeşim:queen::bounce:
Balık bulusmasından once mangalda kül bırakmayan ihtiyar mangalına ates degmedi şok şok şok :cherry:
sen adamı doldur gonder iş yapmıyo diye sonra kapının önüne koy de:wiinkk:
abicim ne bileyim hepinizin çakma balıkcı olduğunu ta topkapıdan kandilliye mangal getirdim ya balık tutarsınızda yeriz diye bide çakma balık adam vardı deniz kenarına bile gelmedi adam be:queen::queen::queen:
abicim ne bileyim hepinizin çakma balıkcı olduğunu ta topkapıdan kandilliye mangal getirdim ya balık tutarsınızda yeriz diye bide çakma balık adam vardı deniz kenarına bile gelmedi adam be:queen::queen::queen:
yalnızca seni dehil burçinide şikayet ettim acaba onun durumu nasıl :queen::queen:
evet okudum ağlıyorum şimdi :salut:
ya napim çok uzağım ben oralara ya 3 de dersane bitti baktım gelemicem bende 6 ya kadar dersanede kaldım
akıllanın bidaha bilenle gidin ohhhhhhhhhhhhh ben yiyemedim sizde yemediniz:queen::queen::queen::queen::queen:
oda kötüydü onunda kolu kırıktı enson:queen::queen:
akşam aradı bide kıza tel şakası yaptık şok oldu abi :queen:
bir tek cadı kalıyor ama onu şikayet edicek kimse yok ki onu bütün mt ye şikayet ediyorum :queen::queen:
selam millet zarzak baliği geidiii![]()
Zarganacıgım senin modan gecti artık ihtiyar KOFANA ya takılıyor![]()
sonradan valide rötarlı katıldım bende üsküdardan balık tutmamışta olsam yaptığınız yemeklerden yiyememişte olsam ben gayet çok ve çok memnun kaldım 3 haftadır asosyal bir şekilde çalışmaktan bıkmışken iyi geldi bi günde herkesi görmüş oldum nerdeyse
adımı sanımı vs.'mi karıştıranlar varmış bide ona göre sanırım bi çoğu örenmişler durumuda![]()
:queen::queen:
cem abi ayıp oluyo ama
neyse ben çıkıyorum işlerim war dışarda herkes dikkat etsin kendine =)
cem abi ayıp oluyo ama
neyse ben çıkıyorum işlerim war dışarda herkes dikkat etsin kendine =)
Süper olmuşkaç gürkan abi astığın balığın babası geldi :queen::queen::queen:
senide allaha havale edıyoruz hepimi burçin.cadı.ben:queen:
yaa odil nedir öle arkadaş....
esasında hepinizin tutamamsı normalde cerrahi erhan iyi balıkcıdır o nasıl yakalayamadı şaşrıdım dimi erhan sen anladın onu :queen: