attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Balık bulusmasından once mangalda kül bırakmayan ihtiyar mangalına ates degmedi şok şok şok :cherry:

abicim ne bileyim hepinizin çakma balıkcı olduğunu ta topkapıdan kandilliye mangal getirdim ya balık tutarsınızda yeriz diye bide çakma balık adam vardı deniz kenarına bile gelmedi adam be:queen::queen::queen:

sen adamı doldur gonder iş yapmıyo diye sonra kapının önüne koy de :p:wiinkk:

yalnızca seni dehil burçinide şikayet ettim acaba onun durumu nasıl :queen::queen:

Son düzenleme:
abicim ne bileyim hepinizin çakma balıkcı olduğunu ta topkapıdan kandilliye mangal getirdim ya balık tutarsınızda yeriz diye bide çakma balık adam vardı deniz kenarına bile gelmedi adam be:queen::queen::queen:

akıllanın bidaha bilenle gidin ohhhhhhhhhhhhh ben yiyemedim sizde yemediniz:queen::queen::queen::queen::queen:

yalnızca seni dehil burçinide şikayet ettim acaba onun durumu nasıl :queen::queen:

oda kötüydü onunda kolu kırıktı enson:queen::queen:

Son düzenleme:
evet okudum ağlıyorum şimdi :salut:

ya napim çok uzağım ben oralara ya 3 de dersane bitti baktım gelemicem bende 6 ya kadar dersanede kaldım

akşam aradı bide kıza tel şakası yaptık şok oldu abi :queen:

akıllanın bidaha bilenle gidin ohhhhhhhhhhhhh ben yiyemedim sizde yemediniz:queen::queen::queen::queen::queen:

oda kötüydü onunda kolu kırıktı enson:queen::queen:

bir tek cadı kalıyor ama onu şikayet edicek kimse yok ki onu bütün mt ye şikayet ediyorum :queen::queen:

Son düzenleme:
sonradan valide rötarlı katıldım bende üsküdardan balık tutmamışta olsam yaptığınız yemeklerden yiyememişte olsam ben gayet çok ve çok memnun kaldım 3 haftadır asosyal bir şekilde çalışmaktan bıkmışken iyi geldi bi günde herkesi görmüş oldum nerdeyse

adımı sanımı vs.'mi karıştıranlar varmış bide ona göre sanırım bi çoğu örenmişler durumuda :p

cem abi ayıp oluyo ama :p

neyse ben çıkıyorum işlerim war dışarda herkes dikkat etsin kendine =)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper olmuş :) kaç gürkan abi astığın balığın babası geldi :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
esasında hepinizin tutamamsı normalde cerrahi erhan iyi balıkcıdır o nasıl yakalayamadı şaşrıdım dimi erhan sen anladın onu :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ama senin tutugun balıları yerken hatta agzındayken cekilmiş resimler var biliyorsun dimi hatta o kadar cok gören varki o resimleri herkesin gözünün önüne gelmiştir şimdi senin agzıda BALIK :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar