benzinin kartere dolduğunu ilk kez duyuyorum hazne derken karter mi kastetti acabaeğer gerçekten karter benzinle doluyorsa sibob tam kapatmıyordur sanırım sibob lastiği arıza verdi
uzgunum hazne dedigim karter olacak kusura bakmayın:cyclopsan...evet benzin kartere akıp yagın içine işlemis...zaten yag ince şu na su gibi olmustur....direkt yeni castrol yag aldım..servise bugun goturdum... aldıgım yagı katıp yag seviyesini ve genel bakımı yaptılar...sorun jigleyi çekip ısındıktan sonra kapatmamammış....teşekkür ederim arkadaşlar :cat:
uzgunum hazne dedigim karter olacak kusura bakmayın:cyclopsan...evet benzin kartere akıp yagın içine işlemis...zaten yag ince şu na su gibi olmustur....direkt yeni castrol yag aldım..servise bugun goturdum... aldıgım yagı katıp yag seviyesini ve genel bakımı yaptılar...sorun jigleyi çekip ısındıktan sonra kapatmamammış....teşekkür ederim arkadaşlar :cat:
5 ytl ile 88 km yol yapıyor buyrun sizler hesaplayın 1,740 litre yapmakta birde aldığımdan bu yana subap ayarı hiç yapılmadı bi arıza'da çıkarmadı ancak eski çekişi yok gbi innovamın nie öyle çözemedim yağ konusunada gelince 4bin 5bin arası değiştiriyodum bundan sonra 3bin km ye düşürcem..!
5 ytl ile 88 km yol yapıyor buyrun sizler hesaplayın 1,740 litre yapmakta birde aldığımdan bu yana subap ayarı hiç yapılmadı bi arıza'da çıkarmadı ancak eski çekişi yok gbi innovamın nie öyle çözemedim yağ konusunada gelince 4bin 5bin arası değiştiriyodum bundan sonra 3bin km ye düşürcem..!
:mrgreen: hoca sen ne yaptın ya 4000-5000km tabi çekiş kalmazyağ filtresi yok bu motorlarda yağ max 2000km geçmeden değiştirilir
beyler gördüğüm kadarıyla topic gene uykuya dalmış her neyse,8000 bakıma vericem motoru 8000 bakımda ekstradan neleriniz değişti?
8000 de bişey değişmez murat buji değiştir istersen çinlimi bu ya![]()
4000 bakımından sonra benim innova düzeldi sabahları daha rahat çalışıyor sesi değişti daha bir güzel çıkıyor motul ile innovam kendine geldi.
yahu mustafa filtre miltre ıvır zıvır kanka onları dedim:queen:
Yardımların için sağol satoyama tekrar teşekkür ederim ortalık biraz karıştı herkes tepkisini gösterdi daha ne yapalım.hiç oralı olmadın demişsin bende mi bir kargaşa çıkartsaydım :cherry:senin motorun yağ olayını anlatabilmek için burda ortalıklar baya karıştı (ama sen hiç oralı olmadın:mrgreenburda boşa kafa patlatmadığımın ispatıdır yoksa kimseyi şahsen tanımam bi gıcığım yoktur, herkesin bildiğim kadarıyla yardımına koşmaktır amcım yağ önemlidir:cat:
vay be subap ayarına baksen hele buğün açtım dediği yeri kafa şarj ettmedi bi türlü hemen yerine taktımr::cherry:buğün arka balatamı değiştirdim daha bi 5bin km giderdi de ah bi salaklık ettik değiştirdik işte lastik kenarına beyaz yanak taktık baya hoş oldu bizim burda çamurlu yer vardı tam üzerinden geçersen gaza yüklendim biraz motor sanki boşta yani N konumundaymış gibi ses geldi güzelde pati yapmış:cherry:HoNdA İnNoVa hayat onda..!:bounce
sormadan edemiyeceğim tıngır tıngır diye ses geliyo egsoz tarafından acaba nereden geliyor)