4000 ytl civarı scooter tavsiyeleriniz.

arkadaşlar bugün ehliyet için mahalllemizin su'cusundan aldığım scooterla bir pikapa girdiğimden vitesli motorsikleti hiç kullanamayacağımı anladım. ve çin malı olsada scooterlerın ön parçalarının pahalı olduğu ve scooterlerin önden çarpmalarda ön çamurluk,far ve yan korumaların çok hassas olduğunu farketdim. Onun için şimdi cbf 150 için düşündüğüm bütceyi scooterlere yöneltim . Sizce hem parça olarak hemde benzin bakımından hangi scooterleri önerirsiniz. benim düşüncelerimi derseniz görünüş ve ekonomik olarak.

1. honda ps modeli : 6500 tl civarı (değermi bir scooter için)
2. kymcho agility city : 4500 tl civarı (parcaları uygun mu)

ve bunların dışında fanatik 150 modelini çarpığımda baya atak bi scooter olduğunu anladım.:)

kendi konuma da yazmıştım buraya da yazayım :) honda ps 150 yi ben fuarda incelemiştim pahalı tabiki sonuçta honda ama şeklini beğenmedim,bi de benim için artçının oturduğu yerin de büyük olması önemliydi,o yüzden agility city yi aldım...ayrıca ben city mi 4000 liraya plaka ruhsat dahil aldım,sakın 4500 lira fln vereyim deme...:) resimlere de bir bak karşılaştır tekerleklerin boyutlarından oturma yerlerinin büyüklüğüne kadar...Honda 150cc Kymco 125cc tabiki honda daha seri ve süratlidir,ama hızla işim olmaz dersen karar senin...

Honda PS 150
3295.jpg

Kymco Agility City
3362.jpg

Son düzenleme:

CBA

kardeş ps demişin ama onunda parçaları bayağı bi pahalı haberin olsun...eğer öyle düşünüyorsan 2. el temiz bi dylanda alabilrisin mesela..
veya dediğin gibi kymco city de alabilirsin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Apillia Scarbeo 200 scoterda tek geçerim. Şu an fiyaları da makul.:cat:

Arkadaşım sakın kabiliyetinin olmadığını falan düşünme..
gerçi bilmiyorum motorlu araçlara karşı yatkınlığın ne durumda fiziksel özelliklerin nasıl falan ama standart bir insan motosiklet kullanabilir. :) yeter ki adım adım hedefe gitmeyi bilsin.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bir benzerini yaşadım. arkadaşın birinin scooterını aynı gün iki kere yatırdım. Çok utanç vericiydi. yılların motor hayali bir anda suya düştü. beceremeyeceğime inandım. Ama bir müddet sonra vazgeçmemeye karar verdim ve motorumu aldım. şimdilerde ise CC büyütme için motor bakıyorum..
Ne komik kazalar yapmıştır bu forumdakiler bir anlatmaya başlasak veri tabanı çöker : )
Bence vitesli istiyorsan vitesli al!

kymco 4000tl cıvarı hava sogutmalı 16 jant olması avantaj,sele altına kapalı kask gırmıyor.honda su sogutmalı 16bg enjeksıyonlu, artı honda kalıtesı.sele altı kapalı kask alıyor.fark 2000tl kararını sen ver.

honda ps 150, dylan,kymco agility city.3 üde çok iyi motorlar.hangisini alsan kafan ağrımaz.fakat bana göre scooterda en çok dikkat edilecek husus jant çapıdır.durum böyle olunca agility city daha bi ön plana çıkıyor.city nin artılarından bi tanesi de ön ve arkada disk olması.eğer derdin hız ve marka bağımlılığı değilse eğer kymco kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim city'i.

bence sym HD 200 ler var azyakar kolay kolay servis yuzü görmessin artı su sotmalıdır ikinci elleride çok uygun

daylim yada aprila sakın duşunme parçaları yok

Son düzenleme:
honda ps 150, dylan,kymco agility city.3 üde çok iyi motorlar.hangisini alsan kafan ağrımaz.fakat bana göre scooterda en çok dikkat edilecek husus jant çapıdır.durum böyle olunca agility city daha bi ön plana çıkıyor.city nin artılarından bi tanesi de ön ve arkada disk olması.eğer derdin hız ve marka bağımlılığı değilse eğer kymco kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim city'i.

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :mrgreen: :mrgreen:

peki sizce honda today 50 'ler ve kymco 50 'likleri nasıl işe gitmek için , ve viteslilerden gerçekden soğudum,artık cesaret falan gerek yok kabiliyet meselesi ve bu yaşdan sonra gerek yok gibime geliyor tok gözlü olayım diyorum.yorumlarınız için sağolun.

kymcoyu kullanan bilir.her ne kadar ismi memleketimizde kayınço olarak adlandırılsada sıcakkanlı bi markadır kendisi.daha önce honda, yamaha ve en son kymcoyu kullanmış biri olarak tek geçerim kayınçoyu.genel anlamda sorunsuz motor üretir kendileri.bilinen markaların yanında ismi az anılsa dahi zamanla fanatikleri artacaktır.bu bizim ülkemiz için böyle maalesef.nedenine gelince bizler markacı insanlarız genelde.yeni isimlere soğuk bakar, akabinde bilinen markalara yönlendirme yapmaya çalışırız.durum böyle olunca % 40-50 lere varan farklar öderiz.parça fiatları ve servis kazıklarını söylemeye de gerek yok.bu yazdıklarım honda yamaha vs. marka kullanıcılarına ithafen değildir.bilmediği halde biliyomuş gibi , kullanmadığı halde kullanıyomuş gibi,yeni alınan bi motora sanki parasını kendi çıkarıp vermiş gibi ahkam kesenler var bu sitede;lafım bu arkadaşlara.herkesin tercihlerine saygı duyulması dileğiyle...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Mondial 150ZC,Mondial 151RS derim.Çünkü scootera o kadar para verilirmi ya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar