600F ile Gazlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün Emre yanıma geldi.kısa bir süre önce motoruna orjinal dişli ve zincir takmıştık.dünde kamera aparatımı onun motora taktım. gişelere kadar gazlayıp geldi. eski dişlileri ve zinciri aşınıklıktan dolayı topspeedlerde buralara kadar çıkmıyordu .şuan 279 limitlerine çıktı. güzel temiz bir çekim olmuş ve iyi bir gazlama videosu çekmiş emre kardeşim.buyrun izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=WhqArahH8Ko&eurl=http://www.a2teker.com/showthread.php?t=2657

@:VALEO Şevkati abi Emre'nin Litrelik bir makineye geçme vakti gelmedimi daha ?? :) :) :)

Video çok güzel Kazasız belasız sürüşler diliyorum kardeşime

Emin ciğim aslında geldi ama motorunu satıp ona bir 600RR alma niyetimiz var .
merdivenleri yavaş yavaş cıkmasında fayda var :)
iyi dileklerin için teşekkürler .
havalar ısınsın paylaşımlarımız artacak.
Buarada unutmadan söyliyeyim çekim yapılan kamera APARATINI deliemin geçen sene bana hediye ederek jest yapmıştı.Çekimlerimizdeki katkısından dolayı kendisine sonsuz teşekkürler

bir süper video daha..paylaşım için tşkler..elinize sağlık.. ;)

Ya video süper, çekim süperde.Koymayın abicim şu müzikleri ya.Motorun sesini alamıyoruz:(

rica ederim Batu ;)
Onuray motor sesinden ziyade rüzgar sesi cok fazla olduğundan müzik koyduk

valla bende bir program var onu kurmuştum artık direkt olarak youtube a giriyo linki bulursam indirmen için yollarım sana

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar