Motosikletlerimizin İlk Çekilen Fotoğrafları

ben ilk defa bu rengini görüyorum gerçekten güzelmiş kırmızı motoru daha bi kaslı göstermiş kazasız belasız...

Evet bende siyah ve bu rengi arasında kalmıştım ve bu rengi aldım doğru karar vermişim..
Jantlardaki şeritler çok kalitesiz bişey bakar mısınız bazı yerler parlak bazı yerler sönük çıkmış gecede fotoğrafını çektim ordada çok kötü çıkmış en kısa zamanda değiştircem onlarıi..
Birde para biriktiriyorum arka lastiği değiştiricem michelin sporty alıcam 130 luk 200 tl, aslında bu lastik daha bitmedi ama arkadan çok ince gözüküyo ve ıslak zeminde hemen kayıyo o yüzden değiştiricem..

CBA

orjinal lasttikler kötü yaww benimkide kötü
arkadaşımdada vardı cbr o da hiç memnun değildi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullanın arkadaşlar.arkadaş biz ne zaman alacaz bmw r 1200 gs mizi bea 20 yaşımıza geldik bi tek '89 model babadan kalma mobleytte'yi kullanıok daha... allah herkezin gönlüne göre versin

caracal.jpg

buda benim kara meleümmm :p daha bir hafta olmadıı alalıı kırmızıı sheytanım calnınjaa bunu tercihh ettim

machine_mc motorların gerçekten güzelmiş..Duygusal bağ kurulmuş belli :)

SEVGİLİ FRANTİC BILDIGIN BI DUYGUDUR MOTORSIKLET ASKI.....OYLE BISEY ISTE AMA BU GUNLERE HAVALAR MALUM KIRMIZI SEYTANIMDAN UZAK KALDIM IKI UC GUNDE BIR GARAJA INIP CALISTIRIYORUM SESINI DINLERKEN BIDE SIGARA YAKIYORUM ABİİ SİMDİLİK BUNLA YETINIYORUM AMA BAHAR GELSIN KUSLAR OTMEYE CIMENLER YEMYESIL OLMAYA BASLASIN ALLAH ALLAH DIYORUM:queen::queen::queen:

yeni aldığımızda çekmiştim ilk göz ağrımızdı kriz nedeniyle sattık :salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar